Hard format sertifika

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tusubasa

Üye
    Konu Sahibi
Hard format sertifika
*3arama tuşu bu işlem tel kapalıyken 3 tuşa birden basık tutup tel açılır nokia yazı geldiğinde basık tutulmaya devam edilir. Bırakılırsa o esnada tamamiyle dosyalar silinmez 7610 6600 icin gecerlı değil bu tur telde formating yazısı cıkar format ne gıbı durumda atılır kilit kodu tel acılmadıgında tel hafızası yeterince dosya kaldırıp yukleme yapıldığında hiç bir zararı yoktur virusleri siler tel ilk kutudan cıkarılıp kulandığımız şekle doner MUTLAKA FORMAT ATMADAN ONCE HAFIZA KARTINIZI BİÇİMLEYİN başka bi sistem ise tele yazılım atma yazılım telı hızlandırma dahi iyi çalışma sistemi yenilikler yazılım atma gereksimi kamera giriyorum açılmıyo bu gibi sorunda yazılım atılır sorun cozulur. Sertifika hatası alıyorum bu gibi sorunda opda.net giri kaydını yaptırın sertifika alın helox 2.03 telde freesigner sinsigner opda da bu programlar var indirip telde hellox 2.03 sertifikalayın tele kurun o bütün işlemi halledecektir

• Beğen
Tepkiler: mstf1204

b-urn

Üye
saol buyuksun

zehircbbb

zehircbbb

Üye
tSk. :D emegıNe sagLık :D beNde 7610 war TeL cok FormatLıyorum da bı prbl. cıkar mı :S:S ??

tusubasa

Üye
    Konu Sahibi
hayır kardeşim hiç bi problem çıkmaz daha çok yararı var hard format virüsleri silmek genelikle atıyoruz

mekanszkral

Üye
ben bu uygulamayıda yükleyemedi,m telefonum e 51 sertifika tarafından kisitlaniyor diyor

tusubasa

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...e-dil-turkce-anlatim-11-12-2009-a-284866.html burdan sertifikayı almak için uye oluyon ucretsiz pek fazla zaman almaz cer ve dosyaları indiriyon opta da sing dosyası var oda cer ve altında telefona kur (hellox 2.03 veya 2.02) versiyonu indir google yazdın mı hemen gelir bu dosyayı sertifikala tele kur hellox u o butun işlemi halleder en kısa yol ve en rahat yol kolay gelsin

hevalno

Üye
5530 nasıl hard format atılır şimdiden teşekkürler

tusubasa

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşı telefonun bi dosyada mesela oyunda direk gosteriyosa yukleme yapmıyosan format yoktur ama dosylarda yukleme varsa *3arama tusu atar ama atığnıanlamak için tel açıldıgında saat ve tarih ister ozaman atığı anlaşılır kolay gelsin

Felix F.

Felix F.

Üye
bende 5800 var formatlasam daha geçen gün timden güncellettim tekrar güncelleştirmem gerekirmi ?

az970

az970

Üye
pekı arkadasım dokunmatık ekranlarda 3tuş olayı nasıl olacak

tusubasa

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun ilk aldığından yavaş çalışıyosa format atabilisin bu işlemin hiç bir zararı yoktur daha çok faydası vardır 5800 sanırım bu telefonda format var bu konuyu internette araştıralım dokamatik ekran telefon kulanmadığım için bilgim yok ama bu telefonda format var yukleme yapıyo n97 de yukleme yapıyo 5800 da FORMAT VAR İŞLEM AYNIDIR NASIL ATILCAĞINI BILMIYOM

wolfcayz

Üye
benim anlamadığım olay format attıktan sonra dırayvırlar felan silinmiyormu telefondan ben bunu merak ediyorum.ben 5800 kullanıyorum format atınca içerisi tamamen temizlenecek yazıllım guncellemesi gerektirecekmi pekş

tusubasa

Üye
    Konu Sahibi
3tuşu yok kamera tuşu var

tusubasa

Üye
    Konu Sahibi
dokumatik ekranlarda kamera tuşu arama tuşu kapama tuşu üçüne baslır telefon açılır
kapalıyken yapılır atıldığı zaman ulke seçimi gelir atmadan once mesajlar rehber silinir c hafıza telefon hafızazı hepsi silinir

furo122

furo122

Üye
Allah razı olsun

tusubasa

Üye
    Konu Sahibi
Dokamatik ekranlarda arama tuşu kamera tuşu ve tabi iki kapma acma tuşu bu işlem kapatıp telefonu üçüne aynı anda bvasma k virüsler gitti vaaaaaaaaaaaav tabi hafıza kartını biçimlendirin vavavavaaa

--------------- Ekleme ---------------

5800 da unutmayalım ki formatın anlamı virüsleri herşeyi siliyo telefonu ilk aldığımız hale gelirr ve telefon ilk kulanımda yani ilk kez actığımızda yani 0 nalmına gelir sanki yeni kutudan cıkarıp kulanıyosun acmısın gibi sakın formatın anlamı şşu bilgisayarda nasıl format atıyoru cd cd olmasa bilgisayara format nasıl atılır kendisin içinde bulunan belgeler ile yoksa atamazsın bilgisara niye format atıyoruz evet şimdi gelelim telefona yazılım atmaya yazılım formatla karıştırmayalım sakın yazılım cok farklı yazılım virüsleri silmez telfonun işlemcisi rahatlatır ramı daha iyi verim almız için yazılım atılır peki derseniz hangi si daha iyi tabi iki yazılım ama ben olsam yazılım atmam cunku daha kotude olbiliyo kendi orjinali kulanın saygılar

clinteastwood

Üye
n73 kullanıyorum hocam daha önce * 3 arama tuşu ile format atmıştım ama şimdi atamıyorum telefon normal şekilde açılıyor. telefon arada sırada hafıza dolu diyor ve hiç bir işlem yaptırmıyor şu anda böyle bir durumda kullanamıyorum lutfen yardım...

tusubasa

Üye
    Konu Sahibi
telefon acıken yıldız kare 7370 kare telefon acıken yap formay atlır aynı sistemdir fabrika ayarlarına dönmüyo buda aynı formatı yani acıken yapılanbu hali (yıldız kare 7370 kare ) ahahahah herseyin cözümü var hafıza dolu diyosa formatan sonra duzelir ok

maxirabit

maxirabit

Üye
Çok önceden n80'im vardı telefonun hafıza kartını çıkarıp hard format atmıştım format bitince hafıza kartını takmıştım ama hazıfa kartı yanmıştı.

tusubasa

Üye
    Konu Sahibi
tekrar soyluyorum format telefona zarar kesinlikle vermez daha cok telefonun rahatlatır sıfır aldıgnız br telefon dusunun kapagından ilk actıgınız da ilk kulanmaya başladıgınızda nasılsa sa telefon aynen oyle o hale doner hafıza kartı cogu problemlidir untumayın hafıza kart telefonu yavaşlatır kasar hafıza dolu der bozar virusle parcalar hafıza kartı alırsanız scan disk oneririm veya t.tec

--------------- Ekleme ---------------

format atıktan sonra eğer formatı tam anlamıyla nasıl verim verdiğini telefona gormek isterseniz hafıza katı takmadan sadece 1 gun kulanın bakın nasıl calısıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt