Hard Format atınca telefonla gelen uygulamalar geri gelirmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
Hard Format atınca telefonla gelen uygulamalar geri gelirmi ?
Arkadaşlar ablamın n70 ine sert format atıcam ama yılan oyunu falan yani telefonu ilk açtığında gelen uygulamalar kaybolucakmı ? Aynı soruyu n80 içinde soruyorum :)

Da®kness

Da®kness

Üye
Telefonun kendi oyunları (N70) yılan, card deck, snowboard 3d bunlar formatla silinen oyunlar değil. Telefon hafızasındaki orjinal oyunlar kalır. Sadece oyunlardaki veriler sıfırlanır. Hafıza kartında ise java oyun/uygulamalar çalışmayacak. Hafıza kartındaki symbian oyun ve uygulama varsa hiçbir şey olmayacak. Java oyun/uygulamaları kaybetmek istemezsen Fexplorer gibi bir dosya yönetici ile E:/System/MIDlets klasörüne giderek bu klasörün içindeki klasörlerden .jar dosyalarını system klasörleri dışında bir klasöre kopyala.(bunu format sonrasıda yapabilirsin) Bunları daha sonra telefonun kendi dosya yöneticisinden geri yükle ve sil. Geri yükleme yapamayacagın java uygulamalar operamini, google maps, ebuddy gibi... Bu tip uygulamaları kendi wap/web adreslerinden tekrar yüklemen gerekir. Bu anlattıklarım diğer telefonlar içinde geçerli olabilir. Başka sormak istediğin konu varsa yardım etmeye çalışırım.

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
Peki arkadaşım snowboard 3d bu telefonu ben yanlışlıkla silmiştim yanlışlıkla :) Bu geri gelirmi ?

Da®kness

Da®kness

Üye
Nasıl sildin snowboard oyununu :D r.o.m. diskteki oyunu nasıl sildin :kop: emin misin? iyice bir bak. istersen sana kısa yolunu da vereyim. Bir java oyunudur. Fexplorer ile z:/system/Mıdlets bu klasör içinde bir klasör olacak. jar ve jad dosyası var. Al onları forumda paylas. :D

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
Valla telefon yanımda diil ablam aradı diyo bu oyun nerde :)

Üst Alt