Hard Dısk Çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Hard Dısk Çalışmıyor
Seagate External Disk 2TB taşınabilir hard dıskım bilgisayara takınca biçimlendirmeden çalıştırmıyor takınca sadece biçimlendir geliyor ama televizyona takınca sorunsuz çalışıyor . Diski biçimlendirmeden kurtarmam gerekiyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim ama kesinlikle biçimlendirilmemesi gerekiyor 2TB film var. İyi forumlar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
bendede öyle oluyor illa biçimlendirecen

-efşan

-efşan

Üye
Recovery programları kullan diyeceğim ama işlem uzun sürer.
Linux yüklü bir bilgisayar var ise şayet kolayca hâl edersiniz.
Yahut bir usb belleğe linux kurup yapın.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
@Anafor.CK 2TB Donma oluyor nasıl yapıcaz Linuxtan ne yapmamız gerekiyor

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
linux bir işletim sistemidir.
windows altında aldıgının biçimlendirme hatasını linuxta vermez.
bu sayede içindeki dosyaları pc ye yedekleyip temiz bir NTFS yavaş biçimlendirme atmanızı öneririm :oke:

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm flaş belleğe nasıl kuracam yardımcı olur musunuz

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yaptım arkadaşım sadece maxicep üyelerine güvendiğim için bu forumdan polsun istedim diğer forumlarda virüs felan yapamam tşk. ben linux hiç kullanmadım şimdi indirdim flash belleğe yukleyeceğim yukledikten sonra ne yapıcam belleği kurtarmak için onu sormak istedim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Tamam yaptım arkadaşım sadece maxicep üyelerine güvendiğim için bu forumdan polsun istedim diğer forumlarda virüs felan yapamam tşk. ben linux hiç kullanmadım şimdi indirdim flash belleğe yukleyeceğim yukledikten sonra ne yapıcam belleği kurtarmak için onu sormak istedim
usb boot forumda anlatımı mevcut arkadaşım. önce biraz araştırman gerektiğini yazdım sadece :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt