Harçlık ?

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Harçlık ?
Beyler bişey sorabilirmiyim ben 10.sınıf öğrencisiyim ve 35 tl haftalığım var sizce normalmi 10 tlsi yola gidiyor 25 tl kalıyor durumumuz çok iyi babam normal diyo sizce normalmi

messevim

messevim

Üye
Allah tan kork. Ben iki sene önce 11. Sınıfa gidiyordum 10 lira alıyordm.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
dersanenin varmi gunduz yemege para veriyormusun.

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Dersanem yok okul 9dan 4e kadar eve gitmem 5 oluyo

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Yemekhane yok okulda hiç yemek falan yok kantin var sadece yemeğe mecbur kantinden alıyorum

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Yemekhane yok okulda hiç yemek falan yok kantin var sadece yemeğe mecbur kantinden alıyorum

25 lira kaliyor diyorsun 5.5 = 25 gunluk 5 liraya ne yemek yiyorsun

bak yanlis anlama derdim sorununa fikir uretmek

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
günlük 5 lira yemekde dahil anca yetişir

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Zaten vücut geliştirmeyle uğraştığım için 3lira günlük 2 şişe süte gidiyor bana 2tl kalıyor simit falan yiyorum onlada

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Zaten vücut geliştirmeyle uğraştığım için 3lira günlük 2 şişe süte gidiyor bana 2tl kalıyor simit falan yiyorum onlada

o seymi olur , gidip derhal konus ailenle simit neymis buyume caginda olan adama

proteine ihtiyacin var senin oyle sutle olmaz o

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Dinlemiyorki hayır durumumuzda kötü değil ama böyle yapıyolar işte

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Dinlemiyorki hayır durumumuzda kötü değil ama böyle yapıyolar işte

Bilemiyorum , ben 11 ye giderken 50 lira aliyordum yetmiyordu dersane metro otobus okulda yemek , disarda yemek , haftasonu

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Bide bizim okul kadıköyde kantinlerin fiyatı pahalı dışarda 50 kuruşa satılan şey orda 1tl

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Bide bizim okul kadıköyde kantinlerin fiyatı pahalı dışarda 50 kuruşa satılan şey orda 1tl

Gidip adam gibi konusman tek caren boyle olmaz de ac kaliyorum doymuyorum de 50 lira yapin de

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Dedim dinlemiyolar anlatamıyorum neyse abi teşekkürler cevap verdiğin için

ka_za

ka_za

Üye
İstanbul gibi biyerde dahada zordur o parayla yaşaman haftasonu dışarı falanda cikamazsin. Özellikle kız arkadas meselelerinden uzak durmanı tavsiye ederim yoksa otobuse bile paran kalmaz :)

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul gibi biyerde dahada zordur o parayla yaşaman haftasonu dışarı falanda cikamazsin. Özellikle kız arkadas meselelerinden uzak durmanı tavsiye ederim yoksa otobuse bile paran kalmaz :)

Zaten haftasonu zaman geçsin diye vurup yatıyorum. Sevgili işinede bulaşmıyorum burda zaten hava alsan parayla bunada şükür yinede

Türk-X

Türk-X

Üye
Ben de Lise2 ye gidiyorum haftalık 30 tl alıyorum 10 tl si yola gidiyor 10 tl sini de yemeğe veriyorum 3 te 1 i bana kalıyor :ehe:ehe

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
normal değil

Üst Alt