harbi NOKİA cılar :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serinaga

serinaga

Üye
Her ne kadar bağırıp çağırsakta anna belle diye, sağlam telefon vesselam nokia ...

AмσηR@

AмσηR@

Üye
babamızın malı değil sonuçta nokia, çok daha iyi ve uygun fiyatlı telefonlar oldukça nokia olmasada olur :)
emperyalizim böyle birşey :)

.Murat.

.Murat.

Üye
benimde favorim nokia n8 herşeyiyle özellikle kamerasıyla yetiyor bana
nokia olmazsa samsung yada sony diğer markalar telefonun dış görünüşünede özen gösterseler symbianmış androidmiş
çoğu kullanıcı için pek bir anlamı yok görünüşde önemli bu konudada nokia önde

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

Kullanmadığın veya sevmediğin işletim sistemlerine çamur atmaktan vazgeç . Gerçi onlar senin çamurunla kirlenecek kadar küçük değiller ama Fanboyluğunu burada sergileme.

Forever Finland diyor bir de dalga geçer gibi . :vur

burası nokia bölümü asıl senin ne işin var burada dostum :) fanboyluk mu haşa..ben sadece memnuniyetimi göstermeye çalıştım bir nebze..bu fanboyluk oluyorsa evet fanboyum ben :)

aslında bir nevi babamızın malı sayılır..şöyle ki..orta asya göçleri sırasında bazı türk kolları finlandiya'ya yerleşmiştir..fince de ural altay dil ailesinin altay kolunda'dır..Türkçe gibi tek hecelidir,ilginç geliyor ama 25.000 türkçe kökenli kelime girmiştir fince'ye..yani pek de yabancı bir millet değil bize :) yarın öbür gün akraba çıkarsak şaşırmayın bunlarla

:) :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

burası nokia bölümü asıl senin ne işin var burada dostum :) fanboyluk mu haşa..ben sadece memnuniyetimi göstermeye çalıştım bir nebze..bu fanboyluk oluyorsa evet fanboyum ben :)

aslında bir nevi babamızın malı sayılır..şöyle ki..orta asya göçleri sırasında bazı türk kolları finlandiya'ya yerleşmiştir..fince de ural altay dil ailesinin altay kolunda'dır..Türkçe gibi tek hecelidir,ilginç geliyor ama 25.000 türkçe kökenli kelime girmiştir fince'ye..yani pek de yabancı bir millet değil bize :) yarın öbür gün akraba çıkarsak şaşırmayın bunlarla

:) :)

iyiydi bu:hmmm

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
hayir biz nokia kullaniyoruz diye saydgnz telfnlari sadece vitrndemi gordugumuzu dusunuosunz? I phone 3 gun sony ericson x peria arc kuzenimde war galaxy s2 1 hafta kullandim peki nden telefonum hala nokia? Android ckardigi oyn uygulamayi telefon kaldirsin diye 1.5 ghz islemci koyar adami bunla keklerler. Benzer bi oyun tam aynisi olmasada cokta eksigi olmadgi halde 600mhz lik bi nokia calistirmakta. Yani gozumuzu boyayamaz kimse FOREVER NOKIA. Arti tlfn istyn arkadaslar pasaportat1tane isleteblyorm imkanim olsa hepnze yardmci olurumda.

---------- Eklendi @ 02:26:46 ---------- Yazıldı @ 02:17:19 ----------

rusyada adama n8 imi gosterdm ustne ne istiyosn dedim lumia 800icin 6000ruble istedi 300 tl kadr yani 0 i 16000ruble 800 flan ediyor tr de kactan girer piyasaya derseniz n9 burda 1300 rusyada 600tl sanrm lumia 800 turkiyede 1600den satisa sunulur

.Murat.

.Murat.

Üye
nokia her konuda kavgaya sebep oluyor açmayın böyle konular yahu:D

'Sefer

'Sefer

Üye
5110, 3310, 6220, 7650, 3660, 6600, 6630, N70, N95, 5800 ve C6-01, ios ve android nokia'nın verdiği zevki asla veremez

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nokia her konuda kavgaya sebep oluyor açmayın böyle konular yahu:D

nokia kullananlar arasında sorunlar olmuyor android kullananlar konulara girınce kıvılcımlar çıkmaya başlıyor sürtünmeden dolayı:hmmm

• Beğen
Tepkiler: aleranol
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
nokia si olmayan yazmasn kawga cikmaz ) biz harbi nokia cilarla bi maziye donup bakiyoruz. Bana bri aksini idda etsin hadi. 6600 o telefon piyasaya ciktiginda kimin dibi dusmedi yil 2005 lerde?

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
2012 yazmadım arkadasm 2005 den bahsedıyorum ve bı oncekı msjı okursan mazıye donup bakıyorz yazmışım gecımısını bılmeyenın gelecegı olmaz mısalı :) anladn dımı :) yanı nokia nın nerden nerelere geldıgını hatrlamak amac nokia dırek andorid yada akıllı telefon dıye cıkmadı pıyasaya. birdaha dön bak bakalm nerden neriye gelmış nokia cihazları

---------- Eklendi @ 11:29:23 ---------- Yazıldı @ 11:27:56 ----------

umarım sende sureklı I phone kullanırsın :) bir gun telefonunu degısdırırsen bu konudakı msjlar aklına gelsın arkadasım bızde kavga gurultu olmaz :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bazilari zihniyet olarak 2005 te kalmis, napasin :)

Zihniyetlik bir durum yok ortada terbiyeli olalım! Nostalji diyor adam okumanız mı yok? Gidelim 6600 alalım kullanalım demiyor! Ama işte insanoğlu nankörün dik alası 6600 çıktığında bütün dünyanın dibi düştü herkes ondaki javaları oynamak için kendini yırtıyordu! Arkadaş da kalkmış o günleri bi yaad edelim diyor,senin sünnet fotoğraflarına bakman gibi bişey yani.. Sen İphone kullanarak ileri zihniyetli mi oldun şimdi?

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
2012 yazmadım arkadasm 2005 den bahsedıyorum ve bı oncekı msjı okursan mazıye donup bakıyorz yazmışım gecımısını bılmeyenın gelecegı olmaz mısalı :) anladn dımı :) yanı nokia nın nerden nerelere geldıgını hatrlamak amac nokia dırek andorid yada akıllı telefon dıye cıkmadı pıyasaya. birdaha dön bak bakalm nerden neriye gelmış nokia cihazları

nerden nereye geldiğinin bize yararı ne peki ? Babamızın şirketimi ? Yoksa nokia gelirlerinden bizedemi pay veriyo?

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
:) sımdı akıllı telefon dıyor ya arkadas akıllı telefonu kullanmak ıcın aklının nekadarını kullanıyor acaba ? :) bır msjın ıcerıgını anlayamayan arkadaslar bu telefonları alsanız ne olur almasanız ne olur :)

---------- Eklendi @ 11:34:37 ---------- Yazıldı @ 11:34:08 ----------

nerden nereye geldiğinin bize yararı ne peki ? Babamızın şirketimi ? Yoksa nokia gelirlerinden bizedemi pay veriyo?

I phone yada dıerlerı babanın sırketımı?

tarxhn

tarxhn

Üye
nokia forever

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
herzaman demısımdırrrrr :) 2000 tl verırler alırlar bı cıhaz 900 tl lık bır nokıa gelır hemen hemen aynı ıslevı gorur 1100 tl lık bır fark kadar fark goremeynce arasındabuda adama koyar:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ya ben kimseye koymasında değilim işin hiçbi symbian cihazda bi iphone un yanından geçmez bunu da adım gibi bilirim ama kalkıpta boş konu nokia babamızın şirketi mi bilmem ne moderatör ağzıyla konuşuluyo.. Birincisi burda herkesin konu açma hakkı eşit. Herkes kendi yorumunu düşüncesini bakış açısını kendi kullanım şartları çerçevesinde beyan edebilir. Konuya afedersiniz de öküz gibi dalıp yok geri zihniyet bilmem ne ağzı yapamazsınız kimseye kahve değil burası,sizin lise sıralarınız da değil! Kendinizden 7 8 yaş büyük bi adama kalkıp geri kafalı diyemezsiniz iphone kullanmak kimseyi dahileştirmedi çağdaşlaştırmadı da ileriye de götürmedi! Forumda gördüğünüzher konuya yorum yapma zorunluluğunuz yok konu size boş geldiyse siz neden o çok değerli vaktinizi boş konuya boş mesaj atmaya harcıyorsunuz? Boşsa gereksizse şikayet et diye buton var basarsın boş konu dersin mod gelir inceler boşsa kilitler bu bu kadar basit! Kimse burda Modmuş gibi davranmasın!

• Beğen
Tepkiler: matchless
doctorrr

doctorrr

Üye
mevzu mu var abiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...