Her ne kadar bağırıp çağırsakta anna belle diye, sağlam telefon vesselam nokia ...

Kullanmadığın veya sevmediğin işletim sistemlerine çamur atmaktan vazgeç . Gerçi onlar senin çamurunla kirlenecek kadar küçük değiller ama Fanboyluğunu burada sergileme.
Forever Finland diyor bir de dalga geçer gibi .![]()
fanboyluk mu haşa..ben sadece memnuniyetimi göstermeye çalıştım bir nebze..bu fanboyluk oluyorsa evet fanboyum ben 
yarın öbür gün akraba çıkarsak şaşırmayın bunlarla

burası nokia bölümü asıl senin ne işin var burada dostumfanboyluk mu haşa..ben sadece memnuniyetimi göstermeye çalıştım bir nebze..bu fanboyluk oluyorsa evet fanboyum ben
aslında bir nevi babamızın malı sayılır..şöyle ki..orta asya göçleri sırasında bazı türk kolları finlandiya'ya yerleşmiştir..fince de ural altay dil ailesinin altay kolunda'dır..Türkçe gibi tek hecelidir,ilginç geliyor ama 25.000 türkçe kökenli kelime girmiştir fince'ye..yani pek de yabancı bir millet değil bizeyarın öbür gün akraba çıkarsak şaşırmayın bunlarla
![]()
![]()

nokia her konuda kavgaya sebep oluyor açmayın böyle konular yahu![]()

anladn dımı
yanı nokia nın nerden nerelere geldıgını hatrlamak amac nokia dırek andorid yada akıllı telefon dıye cıkmadı pıyasaya. birdaha dön bak bakalm nerden neriye gelmış nokia cihazları
bir gun telefonunu degısdırırsen bu konudakı msjlar aklına gelsın arkadasım bızde kavga gurultu olmaz 
Bazilari zihniyet olarak 2005 te kalmis, napasin![]()
2012 yazmadım arkadasm 2005 den bahsedıyorum ve bı oncekı msjı okursan mazıye donup bakıyorz yazmışım gecımısını bılmeyenın gelecegı olmaz mısalıanladn dımı
yanı nokia nın nerden nerelere geldıgını hatrlamak amac nokia dırek andorid yada akıllı telefon dıye cıkmadı pıyasaya. birdaha dön bak bakalm nerden neriye gelmış nokia cihazları
sımdı akıllı telefon dıyor ya arkadas akıllı telefonu kullanmak ıcın aklının nekadarını kullanıyor acaba ?
bır msjın ıcerıgını anlayamayan arkadaslar bu telefonları alsanız ne olur almasanız ne olur 
nerden nereye geldiğinin bize yararı ne peki ? Babamızın şirketimi ? Yoksa nokia gelirlerinden bizedemi pay veriyo?