[Harald Meyer] CameraPro N8 v2.02(2) Symbian^3 Signed [Resmi Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Harald Meyer] CameraPro N8 v2.02(2) Symbian^3 Signed [Resmi Türkçe]
NOT: Sadece N8 içindir.

CameraPro, N8 kamera ve video çekimleri için hızlı ve gelişmiş erişim olanağı sağlar: 11x dijital zoom, raw jpeg, flaş, beyaz dengesi, Pozlama(telafisi), efektler (negatif,...), Sanal ufuk, pusula, sarsıntı giderme, zaman atlatma, basamaklama(HDR), sürekli oto. odak, yakın çekim, manuel ISO, ön ayarlar, zamanlayıcı, ardışık çekim, yüz algılama, 720p video (30 fps 'ye kadar), ayrıca özel frame boyutları, bit oranı, video/audio kodekleri ve frame oranları ile uzman video modu.

[video=youtube;VY5NJhULLPU]http://www.youtube.com/watch?v=VY5NJhULLPU&feature=player_embedded[/video]

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: blackmamba55

cemsidar

cemsidar

Üye
C7 için yok mu bundan yha

dacon8

Üye
Arkadaşlar yükledim fakat kapatıp açınca programı tekrar eski ayarlara dönüyo kaydet + profil oluşturda yaptım ama sorun ne olabilir.???

yaves

Üye
Allah razı olsun

sctgn

sctgn

Üye
Bende sertifika hatası diyor :(

brkrt

Üye
saol kardeş

blackmamba55

blackmamba55

Üye
Teşekkürler

germir

germir

Üye
c6-01 e kurdum normal çalışıyo fakat ayarlardan dilini türkçe yapınca proğramdan çıkıyorum geri açıyorum sistem hatası uyarısı çıkıyo teli kapatıp açıyorum yine aynı hata nedeni nedir bilen varmı

tugay__25

tugay__25

Üye
teşekürler saol

alex_18

alex_18

Üye
ya arkadaşlar şakamı yapıyorsunuz yoksa bilmiyormusunuz n8 c7 c6 e7 v.b telefonlar aynı işletim sisteminde birinde çalışan doğal olarak diğerindede çalışıyor onda çalışıyor bunda çalışıyor demeyin hata veriyorsa o sorunun başka sebebi vardır....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt