Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hani Nokia Türkiye'yi Unutmuştu ????
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ka2000dir
Üye
Konu Sahibi
Hani Nokia Türkiye'yi Unutmuştu ????
Nokia Symbian Belle işletim sistemi , Nokia 603 ve Nokia Lunayı İstanbul'da tanıttı:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aldemirfatih
Üye
telefon tanıtmasın kardeş..anna problemini adam gibi çözsün yeter..
mezoart
Üye
Arkadaşlar herkes Nokıa'dan şikayetçi şu sıralar ama dikkat ettiyseniz adamların tek problemi yazılım konusunda geri kalmaları ve bunuda gelecek olan Belle güncellemesiyle bir nebze olsun telafi edeceklerdir.
Türkiye'yi ya da hizmet verdiği herhangi bir ülkeyi unutması imkansız, çünkü her ülkeden önemli kazanç elde etmesi gerekiyor.Unutmayalım, bunların hepsi para kazanmak için aslında.Kimsenin önce insanları düşündüğünü görmedim ama en azından Nokıa bunu diğer markalar gibi abartmıyor.Düşük fiyata verilebilecek en iyi performansı sağlamaya çalışması diğerlerinden ayıran özellik Nokıa'yı bence.
ka2000dir
Üye
Konu Sahibi
ben nokiayı heryönüyle seviyorum
syildirimmm
Üye
Nokia güzeldir
SuaT6027
Üye
arkadaşlar anna sorunu çözülmez gibime geliyor.. çünkü anladığım ve araştırdığım kadarıyla anna sadece bellenin bir alt tabanı.. kurtulus40 arkadasımızın cfw si gayet iyi ve başarılı.. eğer istersenz size yardımcı olacağını da düşünüyorum.. eğer annadan nokidan sıkıntılı iseniz tavsiye ederim.. kurun belleyi rahatlayın