htc one x
kendine göre nedenini açıklarmısın ne yönden tavsiye edersin

2.000 lira verip guncelleme bekleyecegine al s3 ü keyfine bakone x kotu cihaz degil aldim elime kullandim baya ama takilmalar yok degil. Yine de tercih senin
2.000 lira verip guncelleme bekleyecegine al s3 ü keyfine bakone x kotu cihaz degil aldim elime kullandim baya ama takilmalar yok degil. Yine de tercih senin
One x işlemcinin hepsini oyun dışında kullanmıyor ama kullansa o takılmalar gidecektir eminim.bunu okudum sorunlar genelde yeni özelliklerde one x de bu yeni özellikler varmı?
- - - Eklendi - - -
güncellemeyle neler gelcek?
Ee, sense 4 bu boru değil.One x işlemcinin hepsini oyun dışında kullanmıyor ama kullansa o takılmalar gidecektir eminim.
ben 15 dakika nette gezdim cihaz alev gibi oldu bu normak degil iste.Sen iki.cihaz arasinda kalmissin ama aradigin veya kullandigin ozellikler neler ? Ne amacla kullanirsin cihazi ? Neler yaparsin mesela ?
Kesinlikle Galaxy SIII
One X te genel ICS sisteminin üzerine pek yenilik eklenmemiş.. Ama SIII popup player vs pek çok yenilik barındırıyor
Ayrıca One X çok sorunlu bi cihaz gıcır gıcır SIII varken sorunlu üretilmiş güncelleme bekleyen HTC yi tercih etmek çok akıllıca değil..
Ama tasarım olarak One X çok önde o ayrı
zaten s3ün yeni özellikleri. Ve one x in tasarımı birleşse neler olur düşünemiyorum