Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiHangisini Önerirsiniz?
Sponsorlu Bağlantılar
___kaptan___
Üye
Konu Sahibi
Evet arkadaşlar o an geldi ve dediğim gibi gittim kimsenin önermediği bir cihazı aldım geldim general mobile 5 plus diye bir cihaz süper ya müsait olduğum da daha detaylı açıklama yapacağım inşallah
GM 5 Plus d ile
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uygulamasından gönderildi.
0MG90
Üye
Hayırlı olsun ama o cihazlar sorunlu oluyor genelde, keşke üstüne biraz daha koyup bilindik marka alsaydınız
cemmesut
Üye
G4
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gm 5 fena bir cihaz değil bence yazılımına google destek veriyor donanımı da fiyatın gore iyi tasarımı da gayet güzel bir sorun çıkmazsa güzel bir seçim bence hayırlı olsun
Sent from mTalk using lumia950
kartal-78
Üye
Arkadaşlar xperia c5 ultra alwcağı m bu cihazı önerirmisiniz sorunları varmı birde ankarada nerd bulurum
___kaptan___
Üye
Konu Sahibi
Beyler son 2 haftaya kadar telefonda ısınma dışında sorun yoktu lakin şuan Ekranın sol üst kısmında sararma başladı ve büyüyor bi kaç güne garantiye vercem
Beyler son 2 haftaya kadar telefonda ısınma dışında sorun yoktu lakin şuan Ekranın sol üst kısmında sararma başladı ve büyüyor bi kaç güne garantiye vercem