___kaptan___
Üye
-
Konu Sahibi
-
uzun vadeli kullanacağım için kamera önemli oyun performansı da iyi olmalı benim için ve batarya sıkıntısı yaşamak istemiyorum ayrıca iş içinde yoğunluğumdan dolayı üst düzey bi cihaz istiyorumonu ben alacağım
hocam arkadaş haziranın ilk haftası alacağım diyor
hocam size birkaç soru soracağım
1-telefonu ne için alıyorsunuz ?
2-Bir telefondan beklentiniz nedir ?
Not : @bozkirdangelen hocamın yorumundan alıntı yaptım.
Kalpten gidicem hocamuzun vadeli kullanacağım için kamera önemli oyun performansı da iyi olmalı benim için ve batarya sıkıntısı yaşamak istemiyorum ayrıca iş içinde yoğunluğumdan dolayı üst düzey bi cihaz istiyorum
Ben planı projeyi hazırladım ama firmalar elimden tutmadı yoksa E7 görünümlü Android bir cihaz çıkaracaktıkKaptan E7 görünümlü Android'ine ne oldu
Mate 8 'i tercihim bataryadan oldu 4000 mAh batarya var cihazda yaniKalpten gidicem hocambenim böle telefonum olsun 1 milyon borcum olsun
Lenovo P1a42 ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Yok yaE7 görünümlü android mi ? Q
@___kaptan___ stock rom mu attınız telefona (eski telefona) bilmiediğimiz olaylar var hocam olmuyor
Önerilere her zaman açığım lakin 2.el cihazdan ağzım çok yandı o yüzden 2.el düşünmüyorum ya1500 tl butcen varsa bence hepsını boşver eger reklam olmazsa letgoyu yukle orda acıl nakıt paraya sıkışan arkadaslar oluyor samsung s6 veya s6 edge ye bak derım yada 2 el temız telefon cok var orda ama yınede sen bılırsın sadece bır onerı
Yorum için teşekkürler göz önünde bulundurcamG4 alma sakın direkt olarak kötülemiyorum ama sürekli garanti ile uğraşırsın. Ekranında ghosting olma durumu var bazı şeyler ekrana yapışıyor ve 2 tür panel var. Biri daha beyaz biri sarımsız ve sen bunu fark edince içine kurt düşecek garanti ile uğraşacaksın.
Samsung Teknik Servisi'nde staj yaptım en sorunsuz samsung modeli S6'dır bunu note5 takip eder al kullan en azından kafan rahat olur sıkıntı yaşamazsın. Huaweii kullanmadım bilmiyorum ama honor 7 alcaktım kardeşime 2.2ghz işlemci falan diyor ama performansı hiç iyi değildi bunları bilmiyorum.
Yardım için teşekkür ederim yine de bi göz atıcam ama 2.el düşünmüyorum bi kez 2.el aldım çalıntı çıktı 3 yıl sürdü dava 3 ay önce sonuçlandı yani o yüzden 2.el den olabildiğince kaçıyorumYanı tabıkı ıkıncı el cıhazlara guven olmaz ama cogunlukla 1 yıla yakın garantısı olan telefonlar oluyor. Ben hıc almdım.ordan bırsey ama geçen aksam epey bı arastırdım. Yardım amaclı buraya yazdım
Sent from my D6503 usingLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Note 5 çok iyi ama fiyati da çok iyi [emoji23][emoji23]Yaklaşık 7 aydır note5 kullanıyorum ve size tavsiyem kampanyaları takip edip uygun fiyatla bir note5 almanız olacaktır. Samsungun bugune kadar çıkarttığı en sorunsuz cihazdır diyebilirim. Ancak fiyat olarak size yüksek gelirse mi5 midellerine bakmak diğer seçeneklerden daha avantajlı olabilir sizin için
Valla çıkmasından iki ay sonra kampanya yakalayıp 2460 liraya almıştım hala o civarda seyrediyor fiyatı kullanıcısı için iyi bir durum ancak almak isteyenler için fiyat fazla gelebiliyorNote 5 çok iyi ama fiyati da çok iyi [emoji23][emoji23]
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O sebeple söyledim zaten [emoji4]Valla çıkmasından iki ay sonra kampanya yakalayıp 2460 liraya almıştım hala o civarda seyrediyor fiyatı kullanıcısı için iyi bir durum ancak almak isteyenler için fiyat fazla gelebiliyor
Keske vergiler daha ayarında olsa da hepimiz istediğimiz cihazı alıp gönlümüzce kullanabilsekO sebeple söyledim zaten [emoji4]
Lenovo Vibe P1
Keske hocam keskeKeske vergiler daha ayarında olsa da hepimiz istediğimiz cihazı alıp gönlümüzce kullanabilsek
Harbiden ya kaptan sen niye note 4 dusunmuyorsunKonu sahibi arkadaşımız peki note4 düşünmez misiniz note5 e yakın özelliklerde bir cihaz o da hem fiyatı sizin bütçenize daha uygun olacaktır
Haklısınız Note 4 te iyi bir cihaz ama teknolojiyi tam yakalamak istiyorum diyeceksiniz ki hemen hemen herşeyi aynı vs ama işte bir heves varya o hevesin peşinden gidiyoruz insan oğluyuz, ve note 5'i görünce hoşuma gitti o yüzden ama sizinde belirttiğiniz gibi fiyatı yüksek o yüzden 3 seçeneğin içine dahil etmedimKonu sahibi arkadaşımız peki note4 düşünmez misiniz note5 e yakın özelliklerde bir cihaz o da hem fiyatı sizin bütçenize daha uygun olacaktır
Umarım gönlünüze en uygun cihaza sahip olursunuzHaklısınız Note 4 te iyi bir cihaz ama teknolojiyi tam yakalamak istiyorum diyeceksiniz ki hemen hemen herşeyi aynı vs ama işte bir heves varya o hevesin peşinden gidiyoruz insan oğluyuz, ve note 5'i görünce hoşuma gitti o yüzden ama sizinde belirttiğiniz gibi fiyatı yüksek o yüzden 3 seçeneğin içine dahil etmedimAma 1 hazirana kadar bir kampanya vs denk gelirse değerlendirebilirim şuan için Huawei Mate 8'i de türkiye'de satışı olmadığından imkansız gözü ile bakıyorum, Mate S'i Kayseri de bulabilirsem bakıcam, büyük ihtimal LG G4 alacak gibiyim Tek dileğim Note 5 kampanyaları
Ayrıca N11 sitesi güvenilir mi? Note 5 1.919yazıyordu dikkatimi çekti de
Ben bunlar arasında huawei honor 7 ve HTC m8 arasında kaldim her ikisi de çok güzel telefonlarOoo kaptanım telefon alıyo he.Bende öneri yapayım bari.
Höway Honor 7 ye bakmalısın kesinlikle. Uzuunnn bi süre götürür.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Not : Cihazı bi tek arkadaki dandik telekom yazısı bozuyor.
Ek olarak Xperia M5 fena değil.
SONY Xperia C5 Ultra
HTC DESIRE EYE
HTC ONE M8
Aynen hocam hayırlısıinternetim yoktu yorumları Yeni gördüm, 6-7gün kaldı kardeşime huawei p8lite aldığımız telefonacuya gittim bi kaç telefon önerdi aklım alt üst oldusamsung a5i önerdi çelik kasası hoşuma gitti bizim müdür de a8 kullanıyor o da güzel telefon Valla ama telefonu alınca yazcam buraya ve 6. Hissim burda önerdiğiniz ve düşündüğüm telefonlardan başka bir telefon alacakmışim gibi geliyor nedense bakalım Hayırlısı olsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?