Telefon Tavsiyesi Hangisini Önerirsiniz?

Sizce Hangisi?

• Huawei Mate 8

Kullanılan: 10 32.3%
  • Huawei Mate S

Kullanılan: 3 9.7%
  • LG G4

Kullanılan: 18 58.1%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
    Konu Sahibi
Maaş 1500 aynen belirttiğim gibi 1500 üzerine çıkmayı düşünmüyorum
Mate 8 e vereceğin parayı Note5 e ver bence
Aslına bakarsak note 5 1919 tl ye vs gördüm nette note 5 fiyatı oynuyor sürekli ama huawei mate 8 de fiyatta tık yok malesef duruma göre Note 5 e de yönelebilirim

0MG90

Üye
Bence Lenovo Vibe P1 alın

Tepkiler: djhiguramos ve ___kaptan___
    Konu Sahibi
Aslına bakarsak Samsung-LG-HTC markaları dışında cihaz düşünmüyordum ama 2 ay önce kardeşim Huawei p8 lite aldı güzel cihaz benimde hoşuma gitti ama ben biraz daha üst düzey istiyorum HTC'den gözüme çarpan bi model olmadı LG'den G4 hoşum gidiyor ve G flex 2 ama g flex 2 de piyasası sıkıntı deniyor, samsung'ta ise tek düşüncem note 5 oldu onunda fiyatı çok geldi o yüzden note 5ten de vazgeçmiştim, huawei güzel yükseliyor diye Huawei'yi tercih ettim ama hazirana kadar iyi bir indirim vs olursa kaçırmam yani

Rancho

Üye
Note 5 kullanan arkadaşım var bende biraz baktım gayet güzel akıcı bir telefon tavsiye ederim.

Tepkiler: ___kaptan___
onu ben alacağım
Türkiye'ye temmuzda gelecek diye bir söylenti var.

Sent from mtalk using lumia 950
hocam arkadaş haziranın ilk haftası alacağım diyor
hocam size birkaç soru soracağım
1-telefonu ne için alıyorsunuz ?
2-Bir telefondan beklentiniz nedir ?
Not : @bozkirdangelen hocamın yorumundan alıntı yaptım.

Rancho

Üye
Beklentilere bakarsak herkes 3310 kullanırdı
Mesela ben instagram kamera ve watsap için telefon alacaktım ama almışken iyisi olsun diye s7 ye kadar çıktım

Tepkiler: falconn00
Kaptan E7 görünümlü Android'ine ne oldu

man20

Üye
Beklentilere bakarsak herkes 3310 kullanırdı
Mesela ben instagram kamera ve watsap için telefon alacaktım ama almışken iyisi olsun diye s7 ye kadar çıktım
Beklentilerinin içine "kamera" koymuşsun. Haliyle s7'ye kadar çıkman normal.

Tepkiler: falconn00

sado_27

Üye
1500 tl butcen varsa bence hepsını boşver eger reklam olmazsa letgoyu yukle orda acıl nakıt paraya sıkışan arkadaslar oluyor samsung s6 veya s6 edge ye bak derım yada 2 el temız telefon cok var orda ama yınede sen bılırsın sadece bır onerı

Rancho

Üye
n11.com da s6 sıfırını 1572 ₺ ye satıyorlar

man20

Üye
3310 da instagram ve watsabin olduğunu kabul ediyon yani
Hayır canım cümlemden bunu mu çıkardın :/ Beklentileri WhatsApp, instagram olan kişiler 500 tl'lik de telefon alabilir. Yani bunun için 2.000 - 3.000 tl vermeye gerek yok sırf hava atmaktan başka ileriye gitmez.

Rancho

Üye
Hayır canım cümlemden bunu mu çıkardın :/ Beklentileri WhatsApp, instagram olan kişiler 500 tl'lik de telefon alabilir. Yani bunun için 2.000 - 3.000 tl vermeye gerek yok sırf hava atmaktan başka ileriye gitmez.
Beklentilere bakmamak lazım yani onu demek istedim insan almışken iyisini almak istiyor o yüzden bütçeyi haliyle de zorluyor yani beklentilere bakmamak lazım dediğin gibi 500 tl lik telefon da iş görür

G4 alma sakın direkt olarak kötülemiyorum ama sürekli garanti ile uğraşırsın. Ekranında ghosting olma durumu var bazı şeyler ekrana yapışıyor ve 2 tür panel var. Biri daha beyaz biri sarımsız ve sen bunu fark edince içine kurt düşecek garanti ile uğraşacaksın.

Samsung Teknik Servisi'nde staj yaptım en sorunsuz samsung modeli S6'dır bunu note5 takip eder al kullan en azından kafan rahat olur sıkıntı yaşamazsın. Huaweii kullanmadım bilmiyorum ama honor 7 alcaktım kardeşime 2.2ghz işlemci falan diyor ama performansı hiç iyi değildi bunları bilmiyorum.

Konu Sahibi
Note 5 kullanan arkadaşım var bende biraz baktım gayet güzel akıcı bir telefon tavsiye ederim.
Benimde hoşuma gidiyo eski üyeler bilir bi sıra Note 2 ye kafayı takmıştım deli olmuştum ama alamadım nasip olmamıştı inşallah bi indire denk gelirse alcam

Benimde hoşuma gidiyo eski üyeler bilir bi sıra Note 2 ye kafayı takmıştım deli olmuştum ama alamadım nasip olmamıştı inşallah bi indire denk gelirse alcam
Ben kurtarsın dertten hocam aldım ben

Lenovo P1a42 ile uygulamasından gönderildi.