___kaptan___
Üye
-
Konu Sahibi
-
Maaş 15001900 TL ve üstü diye biliyorum ben
hocam bence vereceğiniz paraya değer bir telefon hayırlısı ile alırsınız inşAllah...
hocam yanlış anlamayın fakat maaşınız ne kadar ?
bu 2 yorumunuza şuan dikkat ettim 1500 TL üstüne çıkmam derseniz (af edersiniz ama ) mate 8 biraz zor gibi be hocam
Aslına bakarsak note 5 1919 tl ye vs gördüm nette note 5 fiyatı oynuyor sürekli ama huawei mate 8 de fiyatta tık yok malesef duruma göre Note 5 e de yönelebilirimMate 8 e vereceğin parayı Note5 e ver bence
Bence Lenovo Vibe P1 alınMaaş 1500aynen belirttiğim gibi 1500 üzerine çıkmayı düşünmüyorum
Aslına bakarsak note 5 1919 tl ye vs gördüm nette note 5 fiyatı oynuyor sürekli ama huawei mate 8 de fiyatta tık yok malesef duruma göre Note 5 e de yönelebilirim
Aslına bakarsak Samsung-LG-HTC markaları dışında cihaz düşünmüyordum ama 2 ay önce kardeşim Huawei p8 lite aldı güzel cihaz benimde hoşuma gitti ama ben biraz daha üst düzey istiyorum HTC'den gözüme çarpan bi model olmadı LG'den G4 hoşum gidiyor ve G flex 2Bence Lenovo Vibe P1 alın
Note 5 kullanan arkadaşım var bende biraz baktım gayet güzel akıcı bir telefon tavsiye ederim.Maaş 1500aynen belirttiğim gibi 1500 üzerine çıkmayı düşünmüyorum
Aslına bakarsak note 5 1919 tl ye vs gördüm nette note 5 fiyatı oynuyor sürekli ama huawei mate 8 de fiyatta tık yok malesef duruma göre Note 5 e de yönelebilirim
onu ben alacağımBence Lenovo Vibe P1 alın
hocam arkadaş haziranın ilk haftası alacağım diyorTürkiye'ye temmuzda gelecek diye bir söylenti var.
Sent from mtalk using lumia 950
hocam size birkaç soru soracağımMaaş 1500aynen belirttiğim gibi 1500 üzerine çıkmayı düşünmüyorum
Beklentilere bakarsak herkes 3310 kullanırdıonu ben alacağım
hocam arkadaş haziranın ilk haftası alacağım diyor
hocam size birkaç soru soracağım
1-telefonu ne için alıyorsunuz ?
2-Bir telefondan beklentiniz nedir ?
Not : @bozkirdangelen hocamın yorumundan alıntı yaptım.
Beklentilere bakarsak herkes 3310 kullanırdı
Mesela ben instagram kamera ve watsap için telefon alacaktım ama almışken iyisi olsun diye s7 ye kadar çıktım
E7 görünümlü android mi ? QKaptan E7 görünümlü Android'ine ne oldu
Beklentilerinin içine "kamera" koymuşsun. Haliyle s7'ye kadar çıkman normal.Beklentilere bakarsak herkes 3310 kullanırdı
Mesela ben instagram kamera ve watsap için telefon alacaktım ama almışken iyisi olsun diye s7 ye kadar çıktım
3310 da instagram ve watsabin olduğunu kabul ediyon yaniBeklentilerinin içine "kamera" koymuşsun. Haliyle s7'ye kadar çıkman normal.
3310 da instagram ve watsabin olduğunu kabul ediyon yani
n11.com da s6 sıfırını 1572 ₺ ye satıyorlar1500 tl butcen varsa bence hepsını boşver eger reklam olmazsa letgoyu yukle orda acıl nakıt paraya sıkışan arkadaslar oluyor samsung s6 veya s6 edge ye bak derım yada 2 el temız telefon cok var orda ama yınede sen bılırsın sadece bır onerı
bu daha ıyı oldun11.com da s6 sıfırını 1572 ₺ ye satıyorlar
Hayır canım cümlemden bunu mu çıkardın :/ Beklentileri WhatsApp, instagram olan kişiler 500 tl'lik de telefon alabilir. Yani bunun için 2.000 - 3.000 tl vermeye gerek yok sırf hava atmaktan başka ileriye gitmez.3310 da instagram ve watsabin olduğunu kabul ediyon yani
Beklentilere bakmamak lazım yani onu demek istedim insan almışken iyisini almak istiyor o yüzden bütçeyi haliyle de zorluyor yani beklentilere bakmamak lazım dediğin gibi 500 tl lik telefon da iş görürHayır canım cümlemden bunu mu çıkardın :/ Beklentileri WhatsApp, instagram olan kişiler 500 tl'lik de telefon alabilir. Yani bunun için 2.000 - 3.000 tl vermeye gerek yok sırf hava atmaktan başka ileriye gitmez.
Benimde hoşuma gidiyo eski üyeler bilir bi sıra Note 2 ye kafayı takmıştım deli olmuştum ama alamadım nasip olmamıştıNote 5 kullanan arkadaşım var bende biraz baktım gayet güzel akıcı bir telefon tavsiye ederim.
Ben kurtarsın dertten hocam aldım benBenimde hoşuma gidiyo eski üyeler bilir bi sıra Note 2 ye kafayı takmıştım deli olmuştum ama alamadım nasip olmamıştıinşallah bi indire denk gelirse alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?