falconn00
Üye
Hocam öyle düşünüyorsan xiaomi mi5 seçeneği de ekle bence. Sahibinden de satanlar var. Donanım olarak hepsinden üstün görüyorum
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
byAndroid hocam doğru söylüyor... Mi5 de 10 numaraBirde şöyle bir durum var Note 5 düşünüyordum ama çok para yani 2000 küsur o kadar para da verilmez yanio yüzden 1500 üzerine çıkmayı düşünmüyorum gerçi bildiğim kadarıyla Mate 8 de şuan ülkemizde satışı yok ama dışardan getirtenler var, ama Mate 8 de 1700-2300 arası olsa gerek Ama yine de gönlüm Mate 8 'den yana
Aynen yorumlar kafa karıştırıyor işteBence yorumlara fazla takılma mate 8 çok çok iyi
oyun konusunda tereddüt etme ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar
Mesela V10 da gtaLCS Google playda desteklemiyor ama oynuyorum
Mükemmel cihaz diyebilirim
Fiyatı da iyi ama
istersen sahibinden üzerinden bakabilir hatta cihaza yakından bakabilirsiniz bu sizin hakkınızAynen yorumlar kafa karıştırıyor işteMate 8 hani media markt'te vatan'da bimeks'te satılsa gider bakarım ama yok malesef o yüzden yorumlara göz atıyorum eleştiren yorumlar biraz düşündürüyor, mate 8 n11 sitesinde 2199 note 5 1919 Ama dediğin gibi sahibinden üzerinden satanlar var onlara da göz atcam
Ne gibi sıkıntısı vardı peki Mate S'in acaba? aklımdaki 3. cihaz Mate S çünkü o yüzden yanihuawie mate s kullandım bi ay anca dayanabildim hocam çok samimiyim s3 discovery gibi cihazlar daha stabil sadece güzel tarafı tasarımı hoşuma gitti huawie alınacak bi marka değil bence para verilmez
valla su gibi gidiyordu şarjı 4 saati anca görüyor sürekli açıkken oyunlarda ciddi performans düşüklüğü var ve aşırı ısınma varNe gibi sıkıntısı vardı peki Mate S'in acaba? aklımdaki 3. cihaz Mate S çünkü o yüzden yani
hocam o ne öyle yavalla su gibi gidiyordu şarjı 4 saati anca görüyor sürekli açıkken oyunlarda ciddi performans düşüklüğü var ve aşırı ısınma var
o zaman Mate S'i eliyorumvalla su gibi gidiyordu şarjı 4 saati anca görüyor sürekli açıkken oyunlarda ciddi performans düşüklüğü var ve aşırı ısınma var
hocam ben Mate 8 tarafındanım ve şiddetle tavsiye ederim,imkanım olsa da ben alsamo zaman Mate S'i eliyorumgeriye LG G4 ve Huawei Mate 8 kaldı, haziranın ilk haftası alcam cihazı o zamana Note 5'te indirim vs olacak olursa onu da değerlendirebilirim
Aynen bende bir buçuk maaş bayılcam galibahocam ben Mate 8 tarafındanım ve şiddetle tavsiye ederim,imkanım olsa da ben alsam
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam o kadar olsun yani bebek gibi telefon mate 8Aynen bende bir buçuk maaş bayılcam galibaçok para yaa az bi fiyatı düşte iyi olacak
Sende haklısın valla ne diyeyim el mecbur bayılcaz parayıhocam o kadar olsun yani bebek gibi telefon mate 8
Haziranın ilk haftası alcam inşallah, o zamana kadar buradan arkadaşlardan yorum ve tavsiye almak istedimBence Xiaomi Mi 5'i bekleyin. Hemen alacaksanız tercihim Huawei'den olurdu.
1900 TL ve üstü diye biliyorum benMate 8 kaç lira ki?
hocam bence vereceğiniz paraya değer bir telefon hayırlısı ile alırsınız inşAllah...Sende haklısın valla ne diyeyim el mecbur bayılcaz parayı
Haziranın ilk haftası alcam inşallah, o zamana kadar buradan arkadaşlardan yorum ve tavsiye almak istedim
Birde şöyle bir durum var Note 5 düşünüyordum ama çok para yani 2000 küsur o kadar para da verilmez yanio yüzden 1500 üzerine çıkmayı düşünmüyorum gerçi bildiğim kadarıyla Mate 8 de şuan ülkemizde satışı yok ama dışardan getirtenler var, ama Mate 8 de 1700-2300 arası olsa gerek Ama yine de gönlüm Mate 8 'den yana
bu 2 yorumunuza şuan dikkat ettim 1500 TL üstüne çıkmam derseniz (af edersiniz ama ) mate 8 biraz zor gibi be hocam1500Üstüne çıkmayı düşünmüyorum
hocam mi5 hazirana kadar çıkar mı ?Bence xiaomi mi5 çok daha iyi snapdragon bence piyasada kötünün en iyisi
Sent from mtalk using lumia 950
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?