___kaptan___
Üye
-
Konu Sahibi
-
Benim düşüncem de Huawei Mate 8 i alınca satmakta sıkıntı çıkarmı onu düşünüyorum ve görüntü donanım olarak aklım Mate 8 de ama kararsızım işte LG G4 te gel gel diyor resmenMate 8 - Mate S - G4 Dual Karşılaştırması - MaxiCep
Karşılaştırmamız bu linkte mevcut onu belirteyim öncelikle.
Kişisel olarak LG markasını tercih etmeniz, değer kaybı açısından ve satılabilirlik anlamında da avantaj olacaktır aslında. Donanım olarak tabiki Huawei Mate 8 içlerinden göz dolduruyor ancak LG G4 performansta geri kalmayarak, uygun fiyatıyla da tercih edilebilir durumda.
P8 lite arkadaşımda da var oda gayet memnunHuawei Mate 8'i tercih etmemdeki neden bataryası ve cat 6 ile yüksek veri erişimi, zaten uzun soluklu kullanmayı düşündüğüm için ihtiyaçlarımı fazlası ile kaldıracaktır ama diğer yandan lg g4 te kafamı karıştırıyorKardeşim Huawei P8 Lite kullanıyor gayet iyi sorunsuz kullanıyor, Mate 8 6'' ekran evet bariz büyük yani
Mate 8'de aklıma takılan nokta;
*Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyonga seti
*Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgrafik işlemcisi
bu iki madde ne derece etkiler acaba bazı sitelerde yorumlara baktım memnun olmayanlar varTelefonda oyun oynamayı severim ama ne derece etkiler acaba? Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını beklerim
Ya kardeş şimdi p8 lite alırım ama ben biraz mükemmelliyetçiyim o yüzden olacaksa iyinin bir tık üstü olacak yaniP8 lite arkadaşımda da var oda gayet memnun(acaba P8 lite mı alsan hocam )
aynı durumdayımYa kardeş şimdi p8 lite alırım ama ben biraz mükemmelliyetçiyim o yüzden olacaksa iyinin bir tık üstü olacak yanio yüzden Mate 8 - G4 ve Mate S arasında kaldım keşke imkan olsa da Note 5'i de seçeneklere eklesem yani ama imkan kısıtlı
Birde şöyle bir durum var Note 5 düşünüyordum ama çok para yani 2000 küsur o kadar para da verilmez yaniaynı durumdayım
Bence yorumlara fazla takılma mate 8 çok çok iyiHuawei Mate 8'i tercih etmemdeki neden bataryası ve cat 6 ile yüksek veri erişimi, zaten uzun soluklu kullanmayı düşündüğüm için ihtiyaçlarımı fazlası ile kaldıracaktır ama diğer yandan lg g4 te kafamı karıştırıyorKardeşim Huawei P8 Lite kullanıyor gayet iyi sorunsuz kullanıyor, Mate 8 6'' ekran evet bariz büyük yani
Mate 8'de aklıma takılan nokta;
*Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyonga seti
*Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgrafik işlemcisi
bu iki madde ne derece etkiler acaba bazı sitelerde yorumlara baktım memnun olmayanlar varTelefonda oyun oynamayı severim ama ne derece etkiler acaba? Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?