Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya hiç biri " beşyüz var mı beşyüz" ün yerini tutmaz ki yaa
spy ghost
Üye
özledim ya şimdi evlere kapandık zaman geçiriyoruz rutinler hep , çocukluğpa geri dönüş yokmu ya o rahat günler resmen hayatın umrunda olmadığı günler
1STayTRue35
Üye
yaş ilerledikçe hayatta değişiyo ya.
15097
Üye
7-8-11-12 anılarım canlandı gözümün önünde bir an...
CABBAR
Üye
Böyle bir konu açacaktım baktım ki varmış Hepsini de yaptım diyebilirim anılarım gözümde canlandı adeta ne güzel günlerdi
StunnerDead
Üye
4-Bakkaldan eve gelene kadar ekmeğin bütün kıtır yerlerini koparıp yemek.
hala yapıyorum
CABBAR
Üye
2-İstop oynarken tutulan rengi bulmak uğruna verilen savaşta sokaktan geçen insanlarin ustune atlayip 'tuttum tuttum' diye bagirmak. 3- Bisiklet sürerken elleri bırakıp akrobatik hareketler yapmak ve neticede yere yapışmak .7-Buzdolabının ışığının dolap kapalıyken de yanıp yanmadığını görmek için aradan içeri bakmak 9-Balkona gizlenip gelene geçene su tabancasıyla su püskürtmek veya nişan alıp tükürmek 11-Mandalinanın kabuğunu yanındaki arkadaşının yada kardeşinin yüzüne sıkmak 12-koltuk minderlerinden ev yapmak.
Bunları büyük bi zevkle yapardım çok mutlu olurdum yaa. Hele koltuk minderlerinden ev yapıp içine girmek ayrı bişey sanki ev satın almışım gibi
jackalmami
Üye
5. si hariç hepsini yapardım... Demek ki çocuk olduğum halde bazı şeylerin bilincindeymişim gurur duyuyorum kendimle....
ismail
Üye
5 numara haricindeki herşeyi yaptım ve ayrıyetten yorumlardakinleride yaptım
Ve bunun için çok mutluyum hele o maçlarımız gece saklambaçlarımız unutulut mu yaw
- - - Eklendi - - -
Ve ayrıyetten 10 tane 10bin lira toplayıp sonuçta elde olan 100bin lira ile halley yada mino almak
TheMadness
Üye
5 haricindeki her şeyi yaptım. Ekmek olayı hala devam ediyor