mustafa603
Üye
-
Konu Sahibi
-
amacın güzel kaliteli fotoğraf çekmek ise ve bu senin hobinse elbetteki ne kadar iyi olursa olsun bir telefonun bu ozellıgı sana az gelecektir... bence güzel bir smartphone al yanında da ıyı marka bır fotograf makınası hem artık cok güzel modeller var nesı tuğla?... hem ne olursa olsun telefonlar gündüz güzel çekim yapıyor gece hepsi berbat...
Arkadaşlar tamamda bu herkese göre farklıdır.Örneğin ben yanımda fotoğraf makinası taşımayı hiç sevmem çünkü ağırlık yapar.Alırım cep telefonumu hem 12mpx foto çekerim ,Müzik dinlerim,oyun oynarım, vs vs Bu neden le benim düşüncem N8. Üzgünüm ama cebimde bir tuğla taşımak istemiyorumMustafa arkadaşım ikisinin hızıda 680 mhz dir.
SLR makinalar en az 1500 adam akıllı bişey :O ya aslında alcağım makina bu olmayabilir. Başka alternatiflerimde olabilir. Ayrıca fotoğraf çekmeyi de seviyorum. O makinanın ayrı bi havası oluyo boyunda duruncaTuğla gibi hissettirmiyor yani
+1000
----------Eklendi @ 17:43:26 ---------- Yazıldı @ 17:39:58 ----------
Dostum git bi n8'in fotolarına bak ve gör nasıl çektiğini, profesyonel bi makine gibi çekmiyor fakat normal makineleri aratmıyor da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?