Hangisini Almalıyım Cok Kararsızım.

Sponsorlu Bağlantılar

SezaiCan

SezaiCan

Üye
    Konu Sahibi
Hangisini Almalıyım Cok Kararsızım.
arkadaşlar , konu başlıgındada belirttigim gbi telefon alıcam ve cok kararsızım..

tabiki aklımda bikaç telefon modeli var. General mobile dicovery , lumia 620 , HTC Desire X .. Telfonlardan da anlaşılacagı gibi en fazla 700 lira verebilirim telfona.. bide S3 mini 700 e falan düşerse bide o olabilir.

bi telefonda olmasını istedigim özellikler ise ; ben oyun oynamayı severim yani oyun oynanabilsin RR3 mc4 vs vs. Kameranın cook iiyi olmasına gerek yok.. Sesi güzel olsun.. Telefonnun kasmasını istemiyrm çünkü o zaman cok kafam takılıyo telfona..
böyle bi durum.

Bide son olarak , Ben aslında hiç sormadan Discoveryi alacaktım ama burda forumda okuduklarım sonrası biraz tereddüte düştüm. ölü piksel falan diyolar korkmaya basladım. bide Markası cok tanınmamış bi marka olmasından dolayı tereddütlerim var kullanan arkadaslarım yorum yaparlarsa ona göre alıcam..

yardımlarınız için simdiden cok tşk ederim ..

fk555897

fk555897

Üye
Nokia Lumia 620 kasma yapmaz ama istediğin oyunlar WP8 Store'da yok. Ancak S3 Mini işini görür. Yine de ileride oyunlarda kasma yapacaktır.

SezaiCan

SezaiCan

Üye
    Konu Sahibi
Discoveryi tavsiye etmiyo musun ?

Invoke

Invoke

Üye
Discovery al bence.

boran9999

boran9999

Üye
Oyun oynamayı seviyorsanız GMD almanız gerekiyor teknik sorunlara gelince elektronik birazda şans işi çok kuvvetli markaların ürünlerindede bazen o dediğiniz sorunlarla karşılaşabiliyorsunuz. Kolay gelsin

blackaid

blackaid

Üye
discovery de bu tip sorunlar çıkabiliyor ayrıca servisini de beğenmiyorlar olabilir o fiyatada özellik olarak doğru düzgün telefon bulunmuyor

SezaiCan

SezaiCan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlarınız için tşk ederim. dün aksam gittim yine bi telefoncuya inceledim biraz , GMD gercekten cok hosuma gitti ince şık güzel bi telefon hızı falanda cok iyi gibi geldi. Eger bi terslik olmazsa cok yakın bi zamanda almayı düşünüyorum.. yine kullanan arkadaslarımız yorum yapmak isterlerse , onların da yorumlarını merak ediyorum .

Üst Alt