MasteLaa Üye yokqwe' Alıntı: peki o yanda gıcırtı fal mı oluyomuş öyle bir durum var mıdır? Genişletmek için tıkla ... Gıcırtı mı ? Neden bahsediyorsun ki
yokqwe' Alıntı: peki o yanda gıcırtı fal mı oluyomuş öyle bir durum var mıdır? Genişletmek için tıkla ... Gıcırtı mı ? Neden bahsediyorsun ki
yokqwe Üye MasteLaa' Alıntı: Gıcırtı mı ? Neden bahsediyorsun ki Genişletmek için tıkla ... ya 1-2mm gibi bir boşluk varmış heralde oradan ses geliyormuş. - - - Eklendi - - - kılıfla pek fark edilmiyormuş ama
MasteLaa' Alıntı: Gıcırtı mı ? Neden bahsediyorsun ki Genişletmek için tıkla ... ya 1-2mm gibi bir boşluk varmış heralde oradan ses geliyormuş. - - - Eklendi - - - kılıfla pek fark edilmiyormuş ama
MasteLaa Üye yokqwe' Alıntı: ya 1-2mm gibi bir boşluk varmış heralde oradan ses geliyormuş. - - - Eklendi - - - kılıfla pek fark edilmiyormuş ama Genişletmek için tıkla ... Onu kullananlardan bilgi alırsan daha iyi olur
yokqwe' Alıntı: ya 1-2mm gibi bir boşluk varmış heralde oradan ses geliyormuş. - - - Eklendi - - - kılıfla pek fark edilmiyormuş ama Genişletmek için tıkla ... Onu kullananlardan bilgi alırsan daha iyi olur
yokqwe Üye MasteLaa' Alıntı: Onu kullananlardan bilgi alırsan daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... kullanıcı yorumunda gördüm zaten
MasteLaa' Alıntı: Onu kullananlardan bilgi alırsan daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... kullanıcı yorumunda gördüm zaten
YawShack Üye Çünkü Neo V donanım olarak bir adım daha üstte neo v :512 mb ram 1ghz cpu ace: 512 mb ram veya (daha düşük) 800 mhz cpu iphone: ona bakma zaten demode oldu
Çünkü Neo V donanım olarak bir adım daha üstte neo v :512 mb ram 1ghz cpu ace: 512 mb ram veya (daha düşük) 800 mhz cpu iphone: ona bakma zaten demode oldu