MaxipmaN Üye MasteLaa' Alıntı: İçlerinden beğeniyorum Değişiklik iyidir biraz bu kalsın Genişletmek için tıkla ... eline koluna yazık
MasteLaa' Alıntı: İçlerinden beğeniyorum Değişiklik iyidir biraz bu kalsın Genişletmek için tıkla ... eline koluna yazık
LifeAfterDeath Üye Neo V al ama kullanmadığın zaman kapatmayı ve hatta sim kartını çıkarmayı unutma SAR değeri yüksek fazla radyasyon yayar.
Neo V al ama kullanmadığın zaman kapatmayı ve hatta sim kartını çıkarmayı unutma SAR değeri yüksek fazla radyasyon yayar.
yokqwe Üye arkadaşlar bende alıcağım neo v mi xperia sola mı hangisi iyidir oyun falan sorun olmaz yada başka tavsiyeniz var mı şimdiden teşekkürler .
arkadaşlar bende alıcağım neo v mi xperia sola mı hangisi iyidir oyun falan sorun olmaz yada başka tavsiyeniz var mı şimdiden teşekkürler .
15097 Üye yokqwe' Alıntı: arkadaşlar bende alıcağım neo v mi xperia sola mı hangisi iyidir oyun falan sorun olmaz yada başka tavsiyeniz var mı şimdiden teşekkürler . Genişletmek için tıkla ... neo v
yokqwe' Alıntı: arkadaşlar bende alıcağım neo v mi xperia sola mı hangisi iyidir oyun falan sorun olmaz yada başka tavsiyeniz var mı şimdiden teşekkürler . Genişletmek için tıkla ... neo v
yokqwe Üye 15097' Alıntı: hayır. Genişletmek için tıkla ... peki o yanda gıcırtı fal mı oluyomuş öyle bir durum var mıdır?
15097' Alıntı: hayır. Genişletmek için tıkla ... peki o yanda gıcırtı fal mı oluyomuş öyle bir durum var mıdır?
15097 Üye yokqwe' Alıntı: peki o yanda gıcırtı fal mı oluyomuş öyle bir durum var mıdır? Genişletmek için tıkla ... işte bunu bilmiyorum
yokqwe' Alıntı: peki o yanda gıcırtı fal mı oluyomuş öyle bir durum var mıdır? Genişletmek için tıkla ... işte bunu bilmiyorum