Hangisini Alayım Sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Hangisini Alayım Sizce?
Evet Hangisi Sizce?

Konu Sahibi
karar vermedik bir türlü de ondan şey ettik

mstf_l

Üye
aslında birinci iyide fiyatı biraz pahalı olabilir

Marka sorunun yoksa öbürünü al bence

Revengeful

Emekli Yönetici
İlki özelliklerine göre çok pahalı, 2. ise çok arıza yapıyor.

Konu Sahibi
hepinize teşekkür ederim ama katılmıyorum maalesef. Bi defa ne phali ne de arıza yapar. Siz araştırdınız mı bunları da işkembeden SALLIYORSUNUZ

mstf_l

Üye
arkadaşım biz sana yardım edelim diye ıgraşıyoz sen ne diyon madem saygısızlık edeceksin o zaman istemeseydin yardım

Tepkiler: Revengeful
    Konu Sahibi
ister beğenirim ister beğenmem arkadaş. Dayılik değil yardım edin. Artistlik değil teşvik edin kafadan da atmayın bilmiyorsanız. Şimdi söyleyin birincisi daha cazip gelmedi mi f/p olarak?

mstf_l

Üye
ona p/p olarak iyi diyorsan git arkadaşım o kadar diyoz parasını haketmiyor ama iyi diye sen hala birinciye f/p diyorsun

f/p olarak kesinlikle ikincisi

ben satıyom ondan istersen anlaşırız

mstf_l

Üye
bi yerde de reklam yapmaya çalışma be kardeşim heryere yazmışın satıyom satıyom

Konu Sahibi
sizden alacağıma öteki arkadaştan alırım. Bu arada mustafa sen bu işten anlamıyorsun be kardeşim. Git iyi öğren de gel nasıl iyi dersin ona. Tamam biraz daha sağlam görünebilir ama kesinlikle diğerinin performansını yakalayamazsın

mstf_l

Üye
sanki bizde çok meraklıydık sana telefon aldırmaya sonra gelipte buralarda telefonumu hozlandırmak için ne yapayım, cok yavas telefonum diye aglamada

Konu Sahibi
sırf seni mutlu etmek için ağlayaçağımı düşünüyorsan aldanıyorsun. Sen de öğren bu işleri biraz mustafa. Hala bana kötü olanı aldırmaya çalIŞIYORSUN. Daha makul teklifle gelen yok mu şu forumda

mstf_l

Üye
Beni mutlu etmek için aglamayacaksın kendin pismanlıktan aglarsın

Konu Sahibi
asıl senin dediğini yaparsam üzülürüm gibime geliyor. Kabul et sen bilmiyorsun bu işi kirve

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...