Hangisine geçmeliyim

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi

• Turkcell'e geç

Kullanılan: 1 25.0%
  • Vodafone'da kal

Kullanılan: 1 25.0%
  • Avea'ya geç

Kullanılan: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Hangisine geçmeliyim
Vodafone kullanıyorum ve son zamanlarda hiç memnun değilim. Arama neredeyse hiç yapmıyorum, ayda 5-10 dakika. Mesaj fazla kullanmıyorum, ayda 3000 yok bile. İnterneti çok kullanıyorum. Ayda 20 liradan fazla kontör almam. Turkcell mi Avea mı? Yoksa kalmalı mıyım?
Nedeninizi de yazarsanız sevinirim.

paradox07

paradox07

Üye
Eğer şehir içi ya da çekme sorunun olmayacağı bir yerde isen avea ya geç derim.ben de vodafone kullanıyordum sms paketi alıyordum 9liraya,vodafone zam yaptı 10 lira oldu,ben de bunun gerisi de gelir dedim,soluğu avea da aldım.şimdi 19liraya bal paketi aldım,biliyorsundur zaten içeriğini 500dk,1000sms,1gb internet.işimi fazlasıyla görüyor.sms yetmez diyordum ama dakika olunca gayet yetiyor.interneti de vodafonun internetinden çok daha hızlı geldi bana

- - - Eklendi - - -

Telefondan giriyorum anket gözükmüyor.buraya yazayım,avea bence fiyat bakımından en iyisi.çekme sorunu yaşayacaksan vodafoneda idare edeceksin.avea genelde köylerde ve yaylalarda falan çekmiyor,geri kalan yerlerin çoğunda çekiyor

phasan

phasan

Üye
vodafon kal derım

codblackops2

codblackops2

Üye
Çekme sorunun varsa turkcell çekme sorunun yoksa avea.

The East

The East

Üye
Avea Derim Bal Paketi 20 tl lik ile mesaj konuşma internet yapabilirsin ama sınırları az hepsi 250 Seç Paketi Yeni Çıktı 20 tlye 500 dk konuşma yapıp +10 tl ödeyerek sınırsız internet yapabilirsin haftalık paketler günlük paketler vb var mesela 20 tl (galiba 20 tlydi :D) yükle seçtiğin bir avealı ile 1 ay 2000 dk konuş :D Avantajları güzel yeni geçenlere her tl yüklediğinde en az 7 tl bazen 120 dk bazen 3000 sms geliyor hemde her yöne , çekme kalitesi dersen hiç tünele falan girmedim ama heryerde çek çekiyor yani

MuhammedAliAKB

Üye
turkcell

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ederim. 1 ay sonra Avea'ya geçmeye karar verdim.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Konu sahibinin isteği üzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...