Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiHangisi?
Sponsorlu Bağlantılar
mkarahanlı
Üye
Konu Sahibi
Hangisi?
Arkadaşlar çok konu açtım ama artık sona doğru ilerliyorum. Fatura ile taksitli alacağım. Oy verip nedenini yazınız.
Ben Yazıyım
LG L70
Nokia Lumia 630
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy S3 Mini
Htc Desire 500
Htc WP8X
mkarahanlı
Üye
Konu Sahibi
HTC Desire 500 diyenler nedenini yazabilirler mi?
ölümüne
Üye
listenin dışında fakat huawei g700 daha mantıklı bana göre
fk555897
Üye
L70 baya etkileyici gibi görünüyor. Bence öncelikle Android mi WP8'mi ona karar vermen gerekiyor. WP8'li telefonlar stabil ama L70'de güzel bir telefon.
L70 baya etkileyici gibi görünüyor. Bence öncelikle Android mi WP8'mi ona karar vermen gerekiyor. WP8'li telefonlar stabil ama L70'de güzel bir telefon.
wp8 alırsam alacağım telefonlar alt seviye olacağı için işime yaramaz olarak düşünüyorum ankete de seçenek fazla olsun diye koydum 630 la 625 i. 8x te guzel ama görünüşünü beğenmedim büyük ihtimalle l70 alırım.
wp8 alırsam alacağım telefonlar alt seviye olacağı için işime yaramaz olarak düşünüyorum ankete de seçenek fazla olsun diye koydum 630 la 625 i. 8x te guzel ama görünüşünü beğenmedim büyük ihtimalle l70 alırım.