Telefon Tavsiyesi Hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi
Htc one x mi yoksa Samsung Galaxy s3 mü arkadaşlar ?

furkey

Üye
açılan milyonlarca konudan birine bakabilirsin. Daha kısa zamanda bulursun yanıtı. Ama şöyle diyim: Görünüş ve kamera diyorsan one x, şarj, arttırılabilir hafıza, performans daha iyi gps filan diyorsan s3. Geri kalan hemen hemen bütün özellikleri diğerinden sıyrılamayacak kadar aynı...

• Beğen
Tepkiler: SeRdarGwN

SeRdarGwN

Üye
s 3

Buğra

Buğra

Admin
htc telefonlarının genel sorunu şarzdır eğer batarya biraz daha uzun ömürlü olsun derseniz SGS3 alın. ikisi arasında pek fark yok ama dünya çapında S3 çok fazla satış gerçekleştirdi

silivriserdar

silivriserdar

Üye
s3 bence Daha iyi

emreli01

emreli01

Üye
peki htc one x plus mi samsung s3 mu ?

Artles

Artles

Üye
htc one x plus , ben olsam htc one x almazdim illa htc alicam diyorsan plus alabilirsin

emreli01

emreli01

Üye
plus on numara yaa :good:

Artles

Artles

Üye
Acaba niye hahah

CasuS_87

CasuS_87

Üye
one x + ;)

furkey

Üye
Bence s3 ile one x değil one x plus karşılaştırılmali. Öyle olunca performans kafa kafaya oluyor bu sefer daha adil karşılaştırma oluyor :)

emreli01

emreli01

Üye
Bence s3 ile one x değil one x plus karşılaştırılmali. Öyle olunca performans kafa kafaya oluyor bu sefer daha adil karşılaştırma oluyor :)
performans testlerine göre note 2den iyi durumda one x plus bence samsung galaxsi s3 one x ile karşılaştırılmalı :ehe

Artles

Artles

Üye
Ne kadar aldın sen sorması ayıp one x plus telefonunu

furkey

Üye
performans testlerine göre note 2den iyi durumda one x plus bence samsung galaxsi s3 one x ile karşılaştırılmalı :ehe

hangi performans testiymiş bu? ben overclocksuz one x + ı geçiyorum da? :) en basitinden antutuda bile s3 ün orijinal olarak test edilmiş skorlarına ve one x + ın kine bakabilirsin :) (Hani bana güvenmiyorsan diye dedim :) )

MrExpert

MrExpert

Üye
s3 :spr

emreli01

emreli01

Üye
hangi performans testiymiş bu? ben overclocksuz one x + ı geçiyorum da? :) en basitinden antutuda bile s3 ün orijinal olarak test edilmiş skorlarına ve one x + ın kine bakabilirsin :) (Hani bana güvenmiyorsan diye dedim :) )

[video=youtube;NU9pc4QfPNE]http://www.youtube.com/watch?v=NU9pc4QfPNE[/video]

- - - Eklendi - - -

Al sana kanıt :yuru

- - - Eklendi - - -

Hatta orda one x plus ın 7471 gelmiş bende 7550 orjinal herşey :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...