Bikere htc senseyi düşünelim;
Peki Samsungun 300 mb ramli cihazları bazı gamaeloft oyunlarını çalıştırıyor ama htc deki lerde bu donanımların 2 kat üstü var ama halen ona rağmen gameloft oyunlarını açamayan cihazlar var mesela :Wildfire S Hayır Kasmalarda ufak bir değişiklik yok !
Sense 4.1 Arayüzünü Kullanıyorum ve rezaletlik
- - - Eklendi - - -
Root ayrı iş
Öyle zaten 4S in ekranı 4.3 inç olsaydı kesin 4S derdimHerkes 4S'i ekrandan dolayı elemiş umarım boyutu diğerlerine göre küçük olduğu içindir. Yoksa 4S'teki retinanın kalitesiyle hiçbiri yarışamaz3.5'' seni mutlu edecekse 4S yok büyük ekranlı cihaz alıyım film izlerim dersen One X
Zaten yazımda da belirttim eğer ekran sıkıntı değilse 4s iyidir..Ama büyük istiyorsa One X daha iyidir..Copy-paste yaparım isterseniz yazımı 
Öyle zaten 4S in ekranı 4.3 inç olsaydı kesin 4S derdimZaten yazımda da belirttim eğer ekran sıkıntı değilse 4s iyidir..Ama büyük istiyorsa One X daha iyidir..Copy-paste yaparım isterseniz yazımı
![]()
Zaten aynı fikirdeyiz One X 
O yüzden yapıştırmıyorum artık konu linki vereceğim millet sıkıldı
Yok kardeş kalsın nereye girsem o makaleyle karşılaşıyorum kusacam gına geldiZaten aynı fikirdeyiz One X
![]()
Desenize yeni makale istiyorum 

O yüzden yapıştırmıyorum artık konu linki vereceğim millet sıkıldıDesenize yeni makale istiyorum
![]()
Örnek resimlerle anlatımını güçlendir ayrıca giriş gelişme sonuç şeklinde yaz 
Aslında daha fazla da derine inebilirdim
Daha kısa olsun bence 2. paragrafta sıkılıp bırakıyorum ne zaman okumaya başlasamÖrnek resimlerle anlatımını güçlendir ayrıca giriş gelişme sonuç şeklinde yaz
![]()
Örnek resimler ile anlatımı güçlendirmek
Haklısın bunu yapmalıyım
Bir konu mu açsam acaba 
+1.
Daha kısa olsun bence 2. paragrafta sıkılıp bırakıyorum ne zaman okumaya başlasamÖrnek resimlerle anlatımını güçlendir ayrıca giriş gelişme sonuç şeklinde yaz
![]()
Aslında daha fazla da derine inebilirdimÖrnek resimler ile anlatımı güçlendirmek
Haklısın bunu yapmalıyım
Bir konu mu açsam acaba
![]()
Hiç mi kompozisyon dersi görmedin ortaokulda
Aralıksız yazdığın için yazı okuyanın gözünde büyüyor