Hangisi ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrah1997

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi ???
Millet bi konuda yardım istiyorum.Soruyorum.İ phone mu ? S3 mü ? One x mi ? Bir türlü karar veremedim.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
One x kullanıyorum rahatlıkla alabilirsin

CasuS_87

CasuS_87

Üye
One x :good:

YawShack

YawShack

Üye
Bikere Fatihinde dediği gibi 4s i at gitsin :pro:

S3'ün donanımının one x e göre düşük olduğu doğru onu kabulleniyoruz :oke: Bikere htc senseyi düşünelim;

Sense çok ram yiyen ve batarya düşmanı bir arayüzdür.Ve bu arayüz için telefonunuzda asgari 512 mb ram ve 800 mhz işlemci gerekmektedir.Tabi htc one x de fazlasıyla var ama one x de bile ara sıra ufak donmalar olabiliyormuş.Halbuki htc, sense yerine başka bir arayüz kullansaydı htc cihazların performansı daha iyi olur ve bataryaları daha iyi dayanırdı :hmmm

Şimdi S3'e gelelim ;

HTC'deki gibi S3'de TouchWiz 3.0 arayüzünü kullanıyor ve gayet başarılı bir arayüz.Arayüzlerin arasında en stabillerinden desek yalan olmaz :oke: Peki Samsungun 300 mb ramli cihazları bazı gamaeloft oyunlarını çalıştırıyor ama htc deki lerde bu donanımların 2 kat üstü var ama halen ona rağmen gameloft oyunlarını açamayan cihazlar var mesela :Wildfire S ;)

Dediğim gibi bir android cihaz alacaksanız S3'deki gibi olmalı ayrıca S3'ün pili çok dayanıklı zaten işin esprisi

S3=pc+tablet+telefon

;)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Sense arayüzündeki kasmalar yeni sürümde minimuma indirildi.beğenmiyorsan teli rootla kapat senseyi holo launcher kur bitsin bu iş:good:

aleranol

aleranol

Üye
ekran ve pil önemliyse=s3
Ekran önemli pil değilse=one x
Ekran önemli değil ise=4s

one x pili hariç herşeyi ile s3den çok daha üstün bir cihaz. 4s ise ekranı hariç işletim sistemi ile diğerlerinden üstün. Gerisi sana kalmış.

YawShack

YawShack

Üye
Hayır Kasmalarda ufak bir değişiklik yok !

Sense 4.1 Arayüzünü Kullanıyorum ve rezaletlik :yagmur:

- - - Eklendi - - -

Root ayrı iş

YawShack

YawShack

Üye
HTC Desire C

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Teli rootlayıp senseyi kapattığın zaman yaklaşık 90mb ram boşalıyor.halo ile kullanıyorum ben:good:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
HakaN-06

HakaN-06

Üye
Herkes 4S'i ekrandan dolayı elemiş umarım boyutu diğerlerine göre küçük olduğu içindir. Yoksa 4S'teki retinanın kalitesiyle hiçbiri yarışamaz :) 3.5'' seni mutlu edecekse 4S yok büyük ekranlı cihaz alıyım film izlerim dersen One X

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Herkes 4S'i ekrandan dolayı elemiş umarım boyutu diğerlerine göre küçük olduğu içindir. Yoksa 4S'teki retinanın kalitesiyle hiçbiri yarışamaz :) 3.5'' seni mutlu edecekse 4S yok büyük ekranlı cihaz alıyım film izlerim dersen One X
Öyle zaten 4S in ekranı 4.3 inç olsaydı kesin 4S derdim :) Zaten yazımda da belirttim eğer ekran sıkıntı değilse 4s iyidir..Ama büyük istiyorsa One X daha iyidir..Copy-paste yaparım isterseniz yazımı :D

• Beğen
Tepkiler: HakaN-06
HakaN-06

HakaN-06

Üye

Öyle zaten 4S in ekranı 4.3 inç olsaydı kesin 4S derdim :) Zaten yazımda da belirttim eğer ekran sıkıntı değilse 4s iyidir..Ama büyük istiyorsa One X daha iyidir..Copy-paste yaparım isterseniz yazımı :D

Yok kardeş kalsın nereye girsem o makaleyle karşılaşıyorum kusacam gına geldi :D Zaten aynı fikirdeyiz One X
:oke:

• Beğen
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
One x, s3 u eler.Donanimhaberde uzun videosu var.4sin ramine ghzine bakıp karar verme iOS var onda en ufak kasma yasamassin

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Yok kardeş kalsın nereye girsem o makaleyle karşılaşıyorum kusacam gına geldi :D Zaten aynı fikirdeyiz One X
:oke:
O yüzden yapıştırmıyorum artık konu linki vereceğim millet sıkıldı :D Desenize yeni makale istiyorum :eller:

:P:

• Beğen
Tepkiler: HakaN-06
HakaN-06

HakaN-06

Üye

O yüzden yapıştırmıyorum artık konu linki vereceğim millet sıkıldı :D Desenize yeni makale istiyorum :eller:

:P:

Daha kısa olsun bence 2. paragrafta sıkılıp bırakıyorum ne zaman okumaya başlasam :D Örnek resimlerle anlatımını güçlendir ayrıca giriş gelişme sonuç şeklinde yaz
:d:

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Daha kısa olsun bence 2. paragrafta sıkılıp bırakıyorum ne zaman okumaya başlasam :D Örnek resimlerle anlatımını güçlendir ayrıca giriş gelişme sonuç şeklinde yaz
:d:
Aslında daha fazla da derine inebilirdim :eller: Örnek resimler ile anlatımı güçlendirmek :hmmm Haklısın bunu yapmalıyım :D Bir konu mu açsam acaba : ?

MasterLaa

MasterLaa

Üye
HakaN-06

HakaN-06

Üye

Aslında daha fazla da derine inebilirdim :eller: Örnek resimler ile anlatımı güçlendirmek :hmmm Haklısın bunu yapmalıyım :D Bir konu mu açsam acaba : ?

Daha fazla derine inebileceksen giriş gelişme sonuç şeklinde yaz paragrafı :D Hiç mi kompozisyon dersi görmedin ortaokulda :D Aralıksız yazdığın için yazı okuyanın gözünde büyüyor :D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt