Hangisi ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangisi ??
Arkadaşlar ben bu telefonlardan birini almak istiyorum. Ama 2si arasında kaldım hangisi daha iyi olur size sorayım dedim.
1- Samsung S5603 Preston
2- Samsıng S5233

Lütfen acil olursa iyi olur.
...

5603 derim ben.. 5233 de kullandım ama onun dokunmatiği basınçla çalışırken ,5603 inki ısıyla çalışıyor ki bu hem kuvvet kazancı hemde daha iyi bi dokunmatik demek.. ayrıca 5233 ün çoğu telefondan tek farkı dokunmatik olması , daha pek dikkat çekemesede bi yerden sonra 3g çok önemli bi özellik olcak bunuda göz ardı etmemek lazm.. ve bence en önemli artılarından birisi de flaş olması.. Bunlar benim düşüncelerim tabi

Yaannii. Hangisi ? Ben aldım mı uzun süre gitmesini istiyorum. :/ Bunu göz önünde bulundurursak hangisi daha ağır basar acaba. ? :/

5603 bence... ama htc yi araştırmanı tavsiye ederim..

5233 W derim kardeşim neden mi dersin ?
1) ucuz
2) özellikleri güzel
3) daha fazla firmware bulabilirsin
4)ün yaptığına göre bi bildiğimiz var demektir (:

Saolun . Şimdilik kararım Samsung S5233 . Ama rica etsem bundan da iyisi var *samsung olması gerekmiyor- dediğiniz modeller varsa yazabilir misiniz ? Dokunmatik olmak şartı ile .

EFECEL

Üye
nokia 5800 tavsiye ederim 16 telefon kullandım ama kesinlikle en kullanışlı ve zevkli olanı bu

Hm . Baktım da gerçekten güzel ama çok kalın .

EFECEL

Üye
x6 da olabilir o zaman o daha ince

Çook güzeel . Fakat fiyatı süpermiş . Yani çok ucuz .

EFECEL

Üye
sen yinede bir düşün aldınmı uzun süre kullanırsın

bi oyuncak istiosan 5800 al. ama benim önerim kesinlikle Htc touch 2 derim.

internetten araştır. windowsmobile işletim sistemine sahip ve gerçekten çok ince ve narin bi telefon. (:

EFECEL

Üye
bi oyuncak istiosan 5800 al. ama benim önerim kesinlikle Htc touch 2 derim.

internetten araştır. windowsmobile işletim sistemine sahip ve gerçekten çok ince ve narin bi telefon. (:
5800 kullanmasını bilene en iyi telefondur bence symbianın yerini tutabilecek tek sistem vardır oda iphone os dir diğerleri yalan özellikle bu kadar zamandır meydanda olmasına rağmen istenilen başarıyı yakalayamayan wm symbiana rakip olamaz ...ayrıca wm lerde şarj sorunuda var gun içinde fellik fellik priz ararsın daha önce basıma geldı hp ipaq le

symbianı bende kullandım. tema konusunda çok iyi diyebilirim. ancak symbianın şu anki en son sürümünde dahi donma ve takılma problemleri yaşanıyor. fellik fellik symbianda donuyor (:

EFECEL

Üye
kardes sende haklısın ama alıcak arkadas wm kullanacak kadar pro. değil sanırım biliyosunki wm yide bilmeyen kullanamaz çok fazla donma olmuyor hatta geçen hafta hard format attığımdan beri donma yaşamadım bile

symbianda pro olmayı gerektiriyor bence. (: görüyoruz hergün binlerce şikayet. çoğu adam ne bilsin sürüm yüklemeyi yada içine program atıp cartını curtunu kurmayı. symbian tamamen düzmece bi sistem. kendin pişir kendin ye gibisinden bişey.

EFECEL

Üye
wm ye rom atmak dahamı kolay yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...