Hangisi Lütfen Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anatolian

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi Lütfen Yardım
Selam arkadaşlar,

Yarın aşağıdaki telefonlardan birini almayı düşünüyorum, telefonların özellikleri bir çok topic de ve başka sitelerde var. Fakat bunların kullanımları, dezavantajları ve avantajlarını ancak kullanan bilir. Bu telefonları kullanma şansım olmadığı için bunları bilemiyorum. Kullanan arkadaşlardan ricam bu telefonların saydığım faktörlerini 1-2 madde ile sıralamaları. Bu aynı üniversitede teorik dersleri alıp da iş ortamında bunların pratikte nasıl uygulandığını bilmemek gibi birşey.

nokia 6670
nokia 7610
nokia 3230
Sony-ericssonK700İ
Samsung D500
Samsung SGH E 730

Şimdiden Teşekkürler...

boka

Üye
3230 fena değil.çoğu dosyayı çalıştırıyor.bence tek dez avantajızilsesi çalmadan telefonun titreşimle uyarı sesi çıkarması.ama güzel bir telefondur.k700i de alma .çünkü bikere telefon java destekli.benden söylemesi.bir önceki telefonum çünkü k700i di.

RockFord Fosgate

Üye
3230 ve k700 i alınmaz bı kere symbıan yanı ısletım sıstemı ıstemıyosan d500 al hem kucuk hem ozellıklı ama nokıa ıstıyosan oradan 6670 al!!ok??

Gokhan43

Gokhan43

Üye
3230 ve K700i geçin bence.

7610 ve 6670 , dizaynı hangisi hoşunuza giderse

KaKa

Üye
symbian istemiosan d500 cok klas tel dir d500 le v3 u tek gecerim goruntu itibariynen ama su aralar piyasayi kontrol etmiom uzun sureden beri seneye insallah deistircem emektari 6670 kullaniorum cok rahat valla super bi telefon tavsie ederim..

RockFord Fosgate

Üye
6670 ın kullanımı daha rahat tus takımının!!:)

Anatolian

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar ama bu kadar mı? Mesela şu SGH E-730 hakkında fikri olan, kullanan yok mu?

ABC

ABC

Üye
ben e730 u baya beğendim gördüm küçük özelik olarak da iyi sayılır bluetooth felna war kapağın üstündeki tuşlarla video da oynatılıyor.ben onu da tavsiye ederim fakat sonuçta tercihlerin ve ihtiyaçların doğrultusunda bir telefon seçmeni öneririm.

ghost_ysw

ghost_ysw

Üye
bence 7610 al cunku o symbian 7.0 Series 60 Platform 2nd Edition kullanıyoo ama 3230 Series 60 kullanıyo.. ilk versiyonu yanii bazı yukledigin seyleri 3230 calıstırmaya bilir..bende 6600 var onda calıstırdıgım seyleri kardesimin 3230 u calıstırmıyoo (mesala n-gage oyunlar) ben 7610 derim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt