Hangisi doğru ?

Sponsorlu Bağlantılar

nefretsiz

nefretsiz

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi doğru ?
Hangi ram doğru ? Aynı anda ayarlar 83 MB gösteriyor android asistant 47 MB gösteriyor.

Invoke

Invoke

Üye
Çok enteresan hacı, büyük ihtimalle ikisi de doğrudur da, biri daha geç güncelleniyordur? Anladın mı daha geri kalmıştır yani.. Tahminim...

• Beğen
Tepkiler: hurol1
nefretsiz

nefretsiz

Üye
    Konu Sahibi
ayarlarda gösterilen daha doğru bence

serif55

serif55

Üye
Bazı programlar ben ram den şu kadar tasarruf yapıyorum fln gibisinden gostermek için rami az kalmış gibi gösterip kullanıcıyı yaniltabiliyor, işe yaradığını hissettirmek için sanırım böyle bi program yuklemissin hocam

nefretsiz

nefretsiz

Üye
    Konu Sahibi
Bazı programlar ben ram den şu kadar tasarruf yapıyorum fln gibisinden gostermek için rami az kalmış gibi gösterip kullanıcıyı yaniltabiliyor, işe yaradığını hissettirmek için sanırım böyle bi program yuklemissin hocam

pek anlamadım da biraz daha açabilirmisiniz :)

Invoke

Invoke

Üye
pek anlamadım da biraz daha açabilirmisiniz :)

Diyor ki o kurduğun program, asistan, rami daha boş göstererek, sizi yanıltıyor ve işe yaradığını göstermek istiyor yalancıktan...

- - - Eklendi - - -

Ama program daha az gösteriyor, telefon kendisi daha çok gösteriyor :D

nefretsiz

nefretsiz

Üye
    Konu Sahibi

Diyor ki o kurduğun program, asistan, rami daha boş göstererek, sizi yanıltıyor ve işe yaradığını göstermek istiyor yalancıktan...

- - - Eklendi - - -

Ama program daha az gösteriyor, telefon kendisi daha çok gösteriyor :D

bende diyodum kurduğum rom ne kadar güzelmiş 60 mb ram kullanıyor diye :D

teşekkürler :)

serif55

serif55

Üye
Yani asıl ram miktarınız 100 mb kalmış diyelim telefonun kendi ayarlarindada 100 mb görünüyor burda sorun yok, marketten indirdiginiz bir ram optimizasyon programı hk konuşuyorum; programı telefonunuzdan kaldirmamaniz için yani memnun kalmanız için aslında 100 mb kalmış ram inizi 50 mb kalmış gibi gösterip bakın ben 50 mb ram den 150 mb ram a kadar optimizasyon yapabiliyorum gibi şeyler gosterebilmektedir. Normalde telefonunuzda ram optimizasyon ayarı olsaydı 100 mb kalan ram i optimize edip 150 ye cikarticaktiniz. Olay bu insallah açıklayıcı olmuştur :)

nefretsiz

nefretsiz

Üye
    Konu Sahibi
Yani asıl ram miktarınız 100 mb kalmış diyelim telefonun kendi ayarlarindada 100 mb görünüyor burda sorun yok, marketten indirdiginiz bir ram optimizasyon programı hk konuşuyorum; programı telefonunuzdan kaldirmamaniz için yani memnun kalmanız için aslında 100 mb kalmış ram inizi 50 mb kalmış gibi gösterip bakın ben 50 mb ram den 150 mb ram a kadar optimizasyon yapabiliyorum gibi şeyler gosterebilmektedir. Normalde telefonunuzda ram optimizasyon ayarı olsaydı 100 mb kalan ram i optimize edip 150 ye cikarticaktiniz. Olay bu insallah açıklayıcı olmuştur :)

anladım bu sefer teşekkürler :) :good:

• Beğen
Tepkiler: serif55
serif55

serif55

Üye
Rica ederim hocam iyi günler ;)

Lohengram

Lohengram

Üye
O programdaki asıl ram ayarlardaki ram ise önbelleğe alınmış işlemleri gösteriyor.Hiçmi hiç ram temizleme programı kullanmamalısınız çünkü yarar veriyor hızlanıyor sanarsınız fakat zarar verir.

Üst Alt