falconn00
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sende samsungları dizmişsin kardeş birşey öneremiyorum[emoji16]
hocam 400 550 arası bütçe buBunlar arasından en iyi core prime ama. Bütçe varsa Gm 4g onereyim
Link atarmısınız hocam
yok hocam baktım da ben bu yazdıklarım arasından seçmeyi düşünüyorum.
Birde Lumia iyi midir hakkında bilgisi olanlar lütfen mesaj atsın
Lumia iyi degildir windows phoneden uzak dur. Samsung alacan pisman olacan. Illa o 3 u arasinda secim yapacam diyorsan j1 i kesinlikle ele cunku 512 ram falan icim bulandi.Link atarmısınız hocam
yok hocam baktım da ben bu yazdıklarım arasından seçmeyi düşünüyorum.
Birde Lumia iyi midir hakkında bilgisi olanlar lütfen mesaj atsın
hmm ilgileneceğim hocam sağolunLumia iyi degildir windows phoneden uzak dur. Samsung alacan pisman olacan. Illa o 3 u arasinda secim yapacam diyorsan j1 i kesinlikle ele cunku 512 ram falan icim bulandi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burda karsilastirmaya bakarsan core prime derim ama lg ye yonel sen bence parana yazik etme.
Mesela su telefona bak bu telefon senin sectiklerinin hepsine kamera performans ekran olarak bin basar karsilastirma bile..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gm discovery özellikle servisi çok kötü hemen hemen tüm cihazlarını az çok biliyorum bir android one cihazını beğendim diğerleri bana göre iyi değilhmm...
Çevremede sordum core prime dediler galiba onu alcam
Ankara dan onunla beraber alıcam nekadar büyüsem de alış veriş işini onla yaparım (sadece telefon ve PC ) ben sadece önerileri alıyorumG2 ye android 6 bile verilcekmis ikinci ele bul bence..
hocam galiba buradan alacağımGm discovery özellikle servisi çok kötü hemen hemen tüm cihazlarını az çok biliyorum bir android one cihazını beğendim diğerleri bana göre iyi değil
Site güvenilir bir site alabilirsiniz kendim alışveriş yapmadım ama bildiğim kadarıyla güvenilir zaten garantisi Distribütör Garantili alabilirsinizhocam ablam gelecek
Ankara dan onunla beraber alıcam nekadar büyüsem de alış veriş işini onla yaparım (sadece telefon ve PC ) ben sadece önerileri alıyorum
Bakarım alacağım zaman soruştururum
hocam galiba buradan alacağım
LİNK :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iyi mi site ? sağlam mı telefon bakarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?