Karar veremedim ama 2. Daha güzel gibi ... 1- 2-
CABBAR Üye ByGolsime' Alıntı: Karar veremedim ama 2. Daha güzel gibi ... 1- 2- Genişletmek için tıkla ... Yapmayın o kadar da dalga geçmeyin şu kadınla(?)
ByGolsime' Alıntı: Karar veremedim ama 2. Daha güzel gibi ... 1- 2- Genişletmek için tıkla ... Yapmayın o kadar da dalga geçmeyin şu kadınla(?)
ByGolsime Üye Konu Sahibi larten123' Alıntı: İkisinin arasında bi fark yok bence aynı kökenden geliyorlar Genişletmek için tıkla ... lütfen şempanzelere hakaret etmeyelim
larten123' Alıntı: İkisinin arasında bi fark yok bence aynı kökenden geliyorlar Genişletmek için tıkla ... lütfen şempanzelere hakaret etmeyelim
cardanadam Üye rabbace' Alıntı: Yapmayın o kadar da dalga geçmeyin şu kadınla(?) Genişletmek için tıkla ... kadınmı? Erkekmi? Yoksa ikisinin ortasımı
rabbace' Alıntı: Yapmayın o kadar da dalga geçmeyin şu kadınla(?) Genişletmek için tıkla ... kadınmı? Erkekmi? Yoksa ikisinin ortasımı
ByGolsime Üye Konu Sahibi cardanadam' Alıntı: kadınmı? Erkekmi? Yoksa ikisinin ortasımı Genişletmek için tıkla ... isviçreli bilim adamlarının yaptıqı araştırmalara göre %50erkek %50kadın
cardanadam' Alıntı: kadınmı? Erkekmi? Yoksa ikisinin ortasımı Genişletmek için tıkla ... isviçreli bilim adamlarının yaptıqı araştırmalara göre %50erkek %50kadın