Revengeful
Emekli Yönetici
Beni sevsenize
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Beni sevsenize

erinmezsen lafını bir arkadaşım ve senden duydum Konyalılık varmı sendeerinmezsen sayfalara bak![]()

Kesinlikle yok ve Konya'yı da sevmemerinmezsen lafını bir arkadaşım ve senden duydum Konyalılık varmı sende![]()
orda kullanılıyorsa bundan sonra kullanmam bile 
Konyalı arkadaşım ama orda mı kullanıyo bilmiyorum Afyonla alakan var mı ordanda sayılır çünküKesinlikle yok ve Konya'yı da sevmemorda kullanılıyorsa bundan sonra kullanmam bile
![]()

Ama ayıp

aydınlıyım afyonda bizim bölgedeKonyalı arkadaşım ama orda mı kullanıyo bilmiyorum Afyonla alakan var mı ordanda sayılır çünkü![]()

o zaman Afyondan almış olabiliraydınlıyım afyonda bizim bölgede![]()

ben severim hamsterlarıHamsterımın selamı var hepinize hani fare dediğiniz
Ama guinea pig daha tatlı
sarılmalık hamster gibiler kocaman 
şu anda bende öyle olmasını katiyen cidden içtenlikle umuyorumo zaman Afyondan almış olabilir![]()

Çok ürkek oluyolar ama sahibine alıştılar mı çok güzel oluyoben severim hamsterlarıAma guinea pig daha tatlı
sarılmalık hamster gibiler kocaman
Öyle olma ihtimali yüksek içini ferah tut sen annesi afyonlu babası konyalı anne tarafından almıştırşu anda bende öyle olmasını katiyen cidden içtenlikle umuyorum![]()

rahatladım sonuçta anadil kuramı varÇok ürkek oluyolar ama sahibine alıştılar mı çok güzel oluyo
Öyle olma ihtimali yüksek içini ferah tut sen annesi afyonlu babası konyalı anne tarafından almıştır![]()

Şimdi alAynen ginepigler daha iyitekilam olurse ginepig alıcam sevineyim mi uzuleyimmi bilemedim

Şimdi al![]()
daha bunla zor ilgileniyorum yarası var goğsunde 
İçim tuhaf oluyor hiç konuşmayalım o durumu. Ben de 14 yıldır 2 tane kaplumbağa besliyorum hastalansalar moralim çok bozulurİki hayvana bakacak durumum yokkidaha bunla zor ilgileniyorum yarası var goğsunde
İçim tuhaf oluyor hiç konuşmayalım o durumu. Ben de 14 yıldır 2 tane kaplumbağa besliyorum hastalansalar moralim çok bozulur