ismail Üye abi nereye götürmeye çalışıyon konuyu ? Neyse abi kendine iyi bak benim şarj zayıf diyip duruyo kapancak sanırım
abi nereye götürmeye çalışıyon konuyu ? Neyse abi kendine iyi bak benim şarj zayıf diyip duruyo kapancak sanırım
Oğuzhan Üye İsmail' Alıntı: ++++++++ Genişletmek için tıkla ... Kim oldugunu bilmiyordum ilk sayfada ismini gordum
İsmail' Alıntı: ++++++++ Genişletmek için tıkla ... Kim oldugunu bilmiyordum ilk sayfada ismini gordum
ismail Üye Kabız Civciv' Alıntı: Kim oldugunu bilmiyordum ilk sayfada ismini gordum Genişletmek için tıkla ... Kpnuyu baatan sona okudum güzel günlerdi
Kabız Civciv' Alıntı: Kim oldugunu bilmiyordum ilk sayfada ismini gordum Genişletmek için tıkla ... Kpnuyu baatan sona okudum güzel günlerdi
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: Oy verdim ama kimse verdiğimi söylemem Genişletmek için tıkla ... Aynen
ismail Üye 0MG90' Alıntı: Oy verdim ama kimse verdiğimi söylemem Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: Aynen Genişletmek için tıkla ... bu açık bi seçim
0MG90' Alıntı: Oy verdim ama kimse verdiğimi söylemem Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: Aynen Genişletmek için tıkla ... bu açık bi seçim