Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangisi Daha Çok Elektrik Harcıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mbaros
Üye
Konu Sahibi
Hangisi Daha Çok Elektrik Harcıyor
Sizlerinde bir katkısı olsun.bu konu çok merak edildiğinden başlatıyorum.
Mehmet
Emekli Yönetici
Plazma daha fazla elektirık yakıyomuş diye duydum bence lcd
Symbiont
Üye
LED TV Adı Üstünde
voltonero
Üye
lcd ve plazma uzun vadede enerji sarfiyatında çok farklı değildir.ama led tv ler en düşük enerji sarfiyatına sahip led lerde de araştırmalarımda en avantajlı model 40b6000 ile samsungta buldum.fiyatı da nerdeyse lcd fiyatları ile aynı seviyelere gelmiş fiyat konusundada yardımcı olursa bu linki veriyorum.bütün fiyatlar var.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tzt
Üye
LED TV deyince Samsungun 8090 modelini unutmamak lazım...Bu cihazda resim gösterim hızı 200HZ e çlıkıyor.Ayrıca bu üründe DLNA-İNTERNET TV özellikleri de mevcut..117 Ekranda bu cihaz tercih etmenizi tavsiye ederim..Bir yardımım daha olsun size buyrun buradan inceleyebilirsiniz..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
obgz
Üye
en az elektriği led tvler harcıyor 117 ekran almak isreseniz tzd arkadaşın dediği gibi 46b8090 gercekten mükemmel bir cihaz büyük olu veya pahali diyenler için is 40b6000 modelini tavsiye ederim inceleyin hak vereceksiniz...
WANTED1516
Üye
BENCE SİTELERE GİRİP ÜRÜN ÖZELLİKLERİNDEN BAKABİLİRSİNİZ HANGİSİ DAHA ÇOK ELEKTRİK HARCIYOR DİYE MESELA
İSTANBUL BİLİŞİM A.Ş FİRMASININ SİTESİ ÇOK HOŞUMA GİDİYOR.TÜM ÜRÜNLERİN DETAY ÖZELLİKLERİ MEVCUT..
teknolojixss
Üye
led tv lerin tabiiki enerji sarfiyatları daha düşük ,üstelik tasarımları çok ince ve şık..istanbul bilişim de çok cazip fiyatlarla led tv alınabilir bence....