Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangisi Daha Avantajlı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
safakyasak
Üye
Konu Sahibi
Hangisi Daha Avantajlı
Vodafone.Avea.Türkcell Hangi Operatör Daha Avantajlı?
CoYoTe®
Üye
Avea Çünkü SMS Kampanyaları Bile Yetiyo Bana Açıkçası
Newwave
Üye
Vodafone bu ara daha avantajlı dakikası bir kontöre konuşturuyor.
arkadasım biri kullanışlı digeri avantajlı şimdi kullanışlı olunca turkcell oluyor abone coklugu ve sebeke bakımından
avantaj bakımından avea mesaj ve konusma süresi bakımından diger konuda oylamada turkcell e vermiştim
bence 2 konu birbirine benziyor ama farklı
recepali
Üye
Arkadaşım bu konu verildi yaw bakmadan etmeden yapıyorsunuz
safakyasak
Üye
Konu Sahibi
arkadasım biri kullanışlı digeri avantajlı şimdi kullanışlı olunca turkcell oluyor abone coklugu ve sebeke bakımından
avantaj bakımından avea mesaj ve konusma süresi bakımından diger konuda oylamada turkcell e vermiştim
bence 2 konu birbirine benziyor ama farklı demiş arkadaş üstte okursanız anlarsınız
arslansem
Üye
Vodafone bence
dj_falcon
Üye
Vodafone En Iysi
Leo_Labrador
Üye
en avantajlısı avea...
paradox1026
Üye
Açılan anketleri niye tekrar açıon ki yha arkadaşlar konular şikayet ediliosa nerde ediliyor
safakyasak
Üye
Konu Sahibi
Açılan Konuyu Söylermisin Bana Hangi Açılan Konu?
Aynı Konuyu Bi Yaz Bakalım Neymiş,karşılaştırmalarınıda Yap,senin Açtıgın Konu Farklı,benimki Farklı
Sonbela'nın Yazdıklarını Bi Oku Istersen
nozden
Üye
ben vodafone diyorum
agent1980
Üye
Bencede vodafone
safakyasak
Üye
Konu Sahibi
ŞİMDİ BİR HAT KULLANIŞ AÇISINDAN İYİDİR,ÇÜNKÜ KAPSAMA SORUNU YOKTUR BULUNDUGUNUZ BÖLGEDE DAHA RAHAT KONUŞURSUNUZ,E BİR HAT VARDIR HEM RAHAT KONUŞURSUNUZ HEMDE GÖRÜŞME ÜCRETLERİ AÇISINDAN HADA AVANTAJLIDIR BİR SERVİS VARDIR ÖRNEĞİN RİNGA SERVİSİ BİR HATTA DAHA FAZLA MELODİ VE İMKAN VARDIR DAHA KULLANILIŞLIDIR,BAŞKA BİR HAT VARDIR AYNI SERVİSTİR DAHA AZ MELODİ SEÇME OLANAGI VARDIR ANCAK DAHA UCUZDUR,BU YÜZDEN DAHA AVANTAJLIDIR
YANİ DİĞER AÇILAN KONU DAHA KULLANILIŞLI,BENİM AÇTIGIM KONU İSE DAHA AVANTAJLI ÇOK BÜYÜK FARKLILIK VARDIR İSTERSENİZ ÖRNEKLERİ ÇOĞALTAYIM DAHA ANLAŞILIR OLUR
Açılan anketleri niye tekrar açıon ki yha arkadaşlar konular şikayet ediliosa nerde ediliyor
ŞİMDİ BİR HAT KULLANIŞ AÇISINDAN İYİDİR,ÇÜNKÜ KAPSAMA SORUNU YOKTUR BULUNDUGUNUZ BÖLGEDE DAHA RAHAT KONUŞURSUNUZ,E BİR HAT VARDIR HEM RAHAT KONUŞURSUNUZ HEMDE GÖRÜŞME ÜCRETLERİ AÇISINDAN HADA AVANTAJLIDIR BİR SERVİS VARDIR ÖRNEĞİN RİNGA SERVİSİ BİR HATTA DAHA FAZLA MELODİ VE İMKAN VARDIR DAHA KULLANILIŞLIDIR,BAŞKA BİR HAT VARDIR AYNI SERVİSTİR DAHA AZ MELODİ SEÇME OLANAGI VARDIR ANCAK DAHA UCUZDUR,BU YÜZDEN DAHA AVANTAJLIDIR
YANİ DİĞER AÇILAN KONU DAHA KULLANILIŞLI,BENİM AÇTIGIM KONU İSE DAHA AVANTAJLI ÇOK BÜYÜK FARKLILIK VARDIR İSTERSENİZ ÖRNEKLERİ ÇOĞALTAYIM DAHA ANLAŞILIR OLUR