oynsvn
Üye
Hangisi Alınmalı Optimus Black / Desire HD / Nexus S / SGS Plus
Arkadaşlar telefon alacağım fakat bu modeller arasında kararsız kaldım.
Optimus black de parlak ekran,tasarım,ön kamera
Desire Hd de 4.3 ekran,768 ram,8mp ana kamera,sense (ayrıca overclockta iyi sonuç vermesi ve güncelleme ihtimalinin fazla olması)
Nexus S de sürekli güncellenmesi,s.amoled ekran, dier özellikler zaten optimus black gibi
SGS Plusta 1.4 işlemci ,s.amoled ekran, kamerasında flash olmaması çok kötü benim için
Şuan öne çıkan desire hd ve optimus black
Başlıca olarak desire hd de ram,işlemci,kamera
Optimus black te ekran,ön kamera,hdmi çıkış ve tasarım
Telefonların özellikleri birbirine yakın sadece desire hd overclock olduğundan dierlerinden daha fazla yükseliyor.
Ben genelde oyun,film ve internet için kullanmak istiyorum.
Netten baktığım hız testlerinde desire hd yeniyor ama lg de hdmi ve parlak ekran dikkatimi çekti.
Başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Optimus black de parlak ekran,tasarım,ön kamera
Desire Hd de 4.3 ekran,768 ram,8mp ana kamera,sense (ayrıca overclockta iyi sonuç vermesi ve güncelleme ihtimalinin fazla olması)
Nexus S de sürekli güncellenmesi,s.amoled ekran, dier özellikler zaten optimus black gibi
SGS Plusta 1.4 işlemci ,s.amoled ekran, kamerasında flash olmaması çok kötü benim için
Şuan öne çıkan desire hd ve optimus black
Başlıca olarak desire hd de ram,işlemci,kamera
Optimus black te ekran,ön kamera,hdmi çıkış ve tasarım
Telefonların özellikleri birbirine yakın sadece desire hd overclock olduğundan dierlerinden daha fazla yükseliyor.
Ben genelde oyun,film ve internet için kullanmak istiyorum.
Netten baktığım hız testlerinde desire hd yeniyor ama lg de hdmi ve parlak ekran dikkatimi çekti.
Başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.