Hangisi Alınmalı Optimus Black / Desire HD / Nexus S / SGS Plus

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oynsvn

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi Alınmalı Optimus Black / Desire HD / Nexus S / SGS Plus
Arkadaşlar telefon alacağım fakat bu modeller arasında kararsız kaldım.
Optimus black de parlak ekran,tasarım,ön kamera
Desire Hd de 4.3 ekran,768 ram,8mp ana kamera,sense (ayrıca overclockta iyi sonuç vermesi ve güncelleme ihtimalinin fazla olması)
Nexus S de sürekli güncellenmesi,s.amoled ekran, dier özellikler zaten optimus black gibi
SGS Plusta 1.4 işlemci ,s.amoled ekran, kamerasında flash olmaması çok kötü benim için

Şuan öne çıkan desire hd ve optimus black
Başlıca olarak desire hd de ram,işlemci,kamera
Optimus black te ekran,ön kamera,hdmi çıkış ve tasarım

Telefonların özellikleri birbirine yakın sadece desire hd overclock olduğundan dierlerinden daha fazla yükseliyor.
Ben genelde oyun,film ve internet için kullanmak istiyorum.
Netten baktığım hız testlerinde desire hd yeniyor ama lg de hdmi ve parlak ekran dikkatimi çekti.
Başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.

seymen16

seymen16

Üye
Hdmi dan kasit hdmi girisiyse optimus blackte hdmi girisi yok

y n s c n

y n s c n

Üye
öncelikel şiir kıtaları gibi yazdığın için seni tebrik etmek istiyorum :)

Senin yapıcağın şeyler belirli işlemler genellikle video film vesaire.. O yüzden gerek ekran kalitesi gerek ekran parlaklığı senin için önemli unsurlar olacaktır. Bu kriteri atlamamalısın..
Telefonum hızlı olsun tasarımı güzel olsun diyorsan önerdiğin smartphone'lar birbirlerine çok yakınlar bu konudan..
Benim tavsiyem optimus black olur veya desire HD :oke:

Masha

Masha

Üye
Benimde tavsiyem Optimus Black'tir. Ekran hızı, parlaklığı bence gayet tatmin edici. Ayrıca 2 MP ön kamera ve uzaktan yardım seçenekleriyle ön planda.
Ve ayrı bir tercih olarak ta Sony Ericsson Xperia Neo derim :oke:

• Beğen
Tepkiler: JazzLe

senam38

Üye
htc al derim çok kaliteli kasası ekran çözünürlüğü

61semih

61semih

Üye
şekil olarak en cok begendıgım optımusblack (beyazı) fakat flash performası berbat.fiyatına gore berbat yani.x5,gio ile aynı flash performansı (kullanmışlıgım yok ınternettekı vıdeo ıncelemelerden gördüğüm kadarıyla sylüyorum yanıltıcı olabılır)bu yuzden nexux s ttek gecerım sonra htc sonra sgs +

mustapha2105

Üye
hocam kesinlikle htc derim. bundan önce incredible s kullandım. merak ettim ve çevremden etkilenerek s2 aldım. ancak iki kullandım. dayanamadım gidip telefonumu geri almakk istedim ancak oda satılmıştı yerine sensation aldım. ancak desire hd de gerek işlemci gücü olarak hala güçlü telefonlardan biri. bunun yanında sağlamlık hissi ve en önemlisi sense 3.0 hızı bir rom attığınız zaman tadından yenmez.
ayrıca sık telefon değiştiren biriyim optimuss black kullandım galaxy s i9000 kullandın. bunlarla kıyaslarsam yine htc desire hd derim. bunların yanında incredible s yada desire s güzel cihazlar.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
nexus s derim güncelleme konusunda sorunu yok 4.0 güncellemesi bile çıktı

PriZm

PriZm

Üye
desire hd.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt