AlpReis
Üye
-
Konu Sahibi
-
Böyle Koca Yok...Olamaz9) Aman canııım, ıspanakla mıuğraştın? Yapmadıysan bırakya dışardan söyleyelim ya dadışarıda yiyelim(Yok böyle koca)
bu cevap süper inşallah ben kadınıma böyle bir eş olurum
Böyle Koca Yok...Olamaz
ben sevdiğım arkadaşıma bile hayır demedim sence evleneceğim kadına hayır diyebilir miyim?Yada onu kırıp üzer miyim jesti,romantikliği
sevindirmeyi,mutlu etmeyi severim ben seversem tam severim sevgimin bittiği zaman üstümün toprakla örtüldüğü vakittir
ben sevdiğım arkadaşıma bile hayır demedim sence evleneceğim kadına hayır diyebilir miyim?Yada onu kırıp üzer miyim jesti,romantikliği
sevindirmeyi,mutlu etmeyi severim ben seversem tam severim sevgimin bittiği zaman üstümün toprakla örtüldüğü vakittir
Kavak Yelleri esiyor, büyüyünce diner yellervar mı senın buyumus versıyonunvarsa ben alayım boyle koca adayı kacmaaaaaaaaaaaaaz
buyudum buyucem kadar yeter bu kadar buyumekKavak Yelleri esiyor, büyüyünce diner yeller
Ben sana demedim ki, alıntı yaptığın arkadaşıma demiştimbuyudum buyucem kadar yeter bu kadar buyumek
hııııımmmBen sana demedim ki, alıntı yaptığın arkadaşıma demiştim
var mı senın buyumus versıyonunvarsa ben alayım boyle koca adayı kacmaaaaaaaaaaaaaz
Ben sana demedim ki, alıntı yaptığın arkadaşıma demiştim
utandım gerçekten
--------------- Ekleme ---------------
insan yedisinde ne ise yetmişindede aynıdır bilmem anlatabildim mi
sen erkek değilsin ebus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?