Hangi Telefonu Önerirsiniz Stabillik Uygulama Açısından.(Yazdıklarımdan)

Sponsorlu Bağlantılar

Oy Atın Karar Vermeme Yardım Edin

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Telefonu Önerirsiniz Stabillik Uygulama Açısından.(Yazdıklarımdan)
Arkadaşlar çok konu açıyorum sizi rahatsız ediyorum, özür dilerim fakat bir türlü çift çekirdekli ile tek çekirdekli telefonlar arasında karar veremedim.Tek çekirdeklinin 1.4 ghz işlemcisi oluyor. 512 mb rami oluyor.Çift çekirdekli işlemcide 1.0 ghz veya 1.2ghz işlemci 1gb ram oluyor. Şimdi bana androidli telefonlarda çift çekirdeli ile tek çekirdeklinin farkını ve ramin önemini söylermisiniz? Birde neden çift çekirdekli işlemcili telefonlar seçmeliyim?
Diğer sorularıma gelince Sony Xperia Arc S, Htc Evo 3D,Samsung Galaxy R bu üç telefon arasında kalmış bulunmaktayım.Sony Xperia Arc S'in 1.4ghz tek çekirdekli snapdragon işlemcisi 512 mb rami, Htc Evo 3D nin 1.2ghz dual core işlemcisi 1gb rami var,Samsung Galaxy R nin ise 1.0 ghz Nvidia Tegra 2 Dual core işlemcisi var. Benim arada kaldığım konu şu Xperia Arc S in hepsinde fazla oranla işlemci yüzdesi var, Galaxy R 'de ise Xperia Arc S 'e göre çift çekirdekli Nvidia Tegra 2 işlemcisi var.Htc Evo 3D nin ise Galaxy R ye göre 200 mhz daha yüksek işlemcisi var ama Nvidia Tegra 2 değil (Qualcomm). Anlayamadığım nokta hepsi birbirine yakın özellikler bulunduruyor. Hangisi veya hangileri seçilmeli? Nvidia Tegra 2 + bir özellik olarak karşımıza çıkıyor dedi bazı arkadaşlarım. Htc Evo 3d yide ilk 3D li telefon olmasından dolayı bazıları eksi özellik felan dedi biraz oyüzden ondan soğumuş gibi oldum.Anlamadığım diğer nokta ise şu Xperia Arc S in 1.4 ghz en fazla yüksek oranda işlemcisi var, fakat diğerleri dual core yani çift çekirdekli oldukları için ve 1gb + bir rami olduğu için bu hızdaki bir telefon gibimi çalışacaklar çift çekirdekli işlemcili telefonlar? Yani kısacası daha hızlımı çalışacaklar?

---------- Eklendi @ 19:37:50 ---------- Yazıldı @ 19:17:35 ----------

Lütfen cevap pleaseeee!!!!

lolaman

lolaman

Üye
Çift çekirdek demek çekirdek başına binen yükü azaltmak demek yani ne kadar çok çekirdek o kadar hız demek.

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
sen sapikmisin?! Daha once 50 kere bu konuyu actin! Admin locked

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
sen sapikmisin?! Daha once 50 kere bu konuyu actin! Admin locked
deilim sanane istediğim yerde şstediğim kadar açarım konuyu herkes aynı bölüme girmiyorki foruma diğer insanlardan düşünce almak benim de hakkım ne konuşuyon daha .

---------- Eklendi @ 22:13:49 ---------- Yazıldı @ 22:09:53 ----------

daha fazla cevap uzman arkadaşlar konuya bir el atınnnnn !!!!! :D

keys1903

keys1903

Üye
htc alırdım ben olsam

Türe

Türe

Üye
Xperia arc s

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
deilim sanane istediğim yerde şstediğim kadar açarım konuyu herkes aynı bölüme girmiyorki foruma diğer insanlardan düşünce almak benim de hakkım ne konuşuyon daha .

---------- Eklendi @ 22:13:49 ---------- Yazıldı @ 22:09:53 ----------

daha fazla cevap uzman arkadaşlar konuya bir el atınnnnn !!!!! :D

yuru git be asabimi bozma

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
yuru git be asabimi bozma

ya kardeşim çocuk gibi davranıyorsun.Diğer forumdakiler gelip böyle birşey diyormu bir bak ya. Allah aşkına ayıp ediyorsun burada adam yerine koyup soru sormuşuz ve farklı görüşler almak için forumdaki başka bölümlerede konu açmışız seni yaptığına bak ayıp ediyorsun.

AHMED...

AHMED...

Üye
çitlek çok olursa hızlı oluyor hacı

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
ya kardeşim çocuk gibi davranıyorsun.Diğer forumdakiler gelip böyle birşey diyormu bir bak ya. Allah aşkına ayıp ediyorsun burada adam yerine koyup soru sormuşuz ve farklı görüşler almak için forumdaki başka bölümlerede konu açmışız seni yaptığına bak ayıp ediyorsun.

ayni konuyu tam 4 kere acdin farkinda deilsin qaliba

ukLstyLe

Üye
Hız önemli tabi çift çekirdek daha iyidir.Şimdi gelip çift çekirdek ama neden 1 veya 1.2 diğeri daha iyi gibi bi yorum yapma onun hesaplaması çok farklı.Tam 2 katıda olmaz ama 1.5 ila 2 katı arasında bir hıza gelir yani 1.2 çift çekirdek tek çekirdeğin 2 sine yakın bir oranda hıza sahip olur.Tabi hız kadar ekranın netliğide önemli o hızdan zevk almalısın görsellik önemli ben o yüzden arc s kullanıyorum ve memnunum

karayel90

karayel90

Üye
SGS S2 Kullanıyorum şimdilik dünya üzerinde bundan hızlı android cihaz yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...