Hangi telefonu almalıyım sizce hangisi iyi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zZz...

Üye
    Konu Sahibi
Hangi telefonu almalıyım sizce hangisi iyi ?
Herkese Merhabalar Yakın Zamanda Telefonumu Değiştirmek İstiyorum Aklımda Olan Telefonlar:

- Samsung Galaxy S II Fiyat : (1.529 TL)

- iPhone 4 (16 GB) Fiyat : (1.649 TL)

- Nokia N8 Fiyat : (1.019 TL)

Hepsi Yurtiçi KVK , GENPA , TELPA VB. Garantilidir.

Ben 2008 ' in Son Aylarında iPhone 3G (16 GB) Aldım Amerika APP Store 'dan Şimdide Yeni Bir Telefon

Alayım Diyorum Siz Hangisini Önerirsiniz Bu Arada Kendi Telefonumu 550 TL Civarında Alırız Diyorlar

Yaklaşık 1.000 TL ' ye Yakın Param Var Üzerine Eklerim Sorun Değil Sizce Hangisi İyi ?

Kısa Zamanda Çok Telefon Kullandım Ve Hepsini Anladım

Nokia Seri Üretim Yapar Versiyon , Tema ve Uygulamaya Çok Detaylı Önem Vermez

iPhone Biraz Kısıtlı Bir Telefon Gibi Geldi iTunes Olsun , FM Radyo Olsun , Bluetooth Olsun Ama Resmi

Olarak 302.000 Uygulaması Var. ve Dış Olarak , Kalite Olarak İyi Ama O Fiyata Değermi Sizce ?

Samsung ' da Soruna Dair Toz Bulamadım Desem Yeridir

Üstad Sizsiniz Ben Fazla Usta Değilim Sizce Hangisini Almalıyım

Detaylara Çok Önem Veren Birisiyim Kullanan Kişiler ve Anlayanlar Yazarsa Çok Sevinirim

Herkese Saygılarımı Sunuyorum ..

den1905

den1905

Üye
Eğer özellik olarak değerlendirecek olursan N8 al derim. Samsung baya büyük ilk başlarda sorun olmuyor ama bir süre sonra katlanılmıyor kardeşimle bir hafta değiştirmiştik telefonları bir hafta kullanmıştım. iphone ise dediğin gibi biraz kısıtlı bencede. sonuç olarak aldığın telefon ihtiyaçlarını karşılayacak ise. N8'den örnek vermek gerekir ise süper bir kamerası var bana göre ek olarak fotograf makinası taşımana gerek yok. başarılı bir navigasyonu mevcut fm verici ile arabadaki cd kirliliğide son buldu.HD çıkışı ile süper bir projeksyon keyfi veriyor tasarım olarakda bana göre çok güzel. Bunlar benim kendi zevkim tabi herkezin zevki farklı olabilir hem fiyat olarak hemde özellik olarak N8 öneriyorum:oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
aynı konuyu 2 kere açmanın sebebi nedir :hmmm

nalcam22

nalcam22

Üye
ıpone yada gs2 al n8 de kamerahariç bişey yog illa kamera istersen 250 tlye git bi fotoğraf makinası al n8 den iyidir

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optimus black'e bakabılırsın bıde fıyatına gore en ıyı smartphonelardan bırı.. ben kullanıyorum hızından ekran kalitesi ve parlaklıgından,tasarımından wifi'sinden cok memnunum.. ama daha ıyı bırsey dıosun optimus 2x cıktı bu senın yazdıgın telefonlar ayarında onada bakabılırsın..
ama ılla bu yazdıgım 3'unden bırını alacagım dıyorsada galaxy s2 tavsıye ederım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
öncelikle hangisini alırsan al hayırlı olsun. cevaba gelirsek:

iphone performans olarak gerçekten çok başarılı fakat kullanıcıyı kendine bağımlı hale getiriyor.(iTunes vs)
performans kadar özgürlük istiyorsan galaxy s2 daha mantıklı olur. :oke:

N8'de ise kamera dışında beni etkileyen bir şey yok. Sadece kamera için de telefon almam:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt