hangi telefonu alacağıma karar veremiyorum???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gonca181

Üye
    Konu Sahibi
hangi telefonu alacağıma karar veremiyorum???
yeni bi telefon almaya karar verdim bir kaç telefon modeli arasında kararsız kaldım sonyericson noe v, nokia e72,sonyericson xperia mini , nokia c7 bunları düşündüm siz olsanız neye karar verirdiniz :)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
xperia neo V al pişman olmazsın içlerinden en iyisi..

• Beğen
Tepkiler: gonca181
yakup_281

yakup_281

Üye
neo v bende kullanıyorum tavsiye ederim

• Beğen
AndroidOne

AndroidOne

Üye
nokia c7 ye karar verdim. :)

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
O listeden en iyisi xperia neo v :oke:

• Beğen

gonca181

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim fikrini paylaşan herkese çoğunluk neo v diyorsa iyidir mutlaka :)

aosman61

aosman61

Üye
c7 ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
c7 ;)

gonca181

Üye
    Konu Sahibi
peki nedir c7 ile neo v arasında ki fark hangisi daha iyidir kullanışlı. biliyorum kamera olarak farklılar etrafımdakiler kalite ve sağlamlık bakımından sony ericsonun en iyi olduğunu söylüyorlar ne kadar doğrudur bilemiyorum orasını pek bi bilgim yok.

NeoV

Üye
Android var Neo V 'de. Ve şuan Nokia işletim sistemi yüzünden rağbet görmüyor. Onun için şuan Androidli bir telefon almak daha mantıklı. Uygulama ve oyun kalitesi bakımından. :)

gonca181

Üye
    Konu Sahibi
hiç android işletim sistemi olan bi tlf kullanmadım hep nokia yı tercih ettim bu zamana kadar. androidin karmaşık olduğu söyleniyo sizin yorumunuz nedir bu konuda

Narutodth

Narutodth

Üye
peki nedir c7 ile neo v arasında ki fark hangisi daha iyidir kullanışlı. biliyorum kamera olarak farklılar etrafımdakiler kalite ve sağlamlık bakımından sony ericsonun en iyi olduğunu söylüyorlar ne kadar doğrudur bilemiyorum orasını pek bi bilgim yok.

c7 680 mhz neo v 1ghz, c7 256mb ram neo v 512mb ram. :oke:

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
gonca181 yapma aman nokia bile symbiandan bıktı sen hala symbian tercih ediyosun android gibi açık kaynak kodlu işletim sistemi varken symbianı tercih etmen saçma olur..ve android hiçte karışık değil arayüz olarak xperia neo v daha güzel tabi donanım olarakta fark atar..oyun uygulama bolluğu xperia da var ama c7 için aynısını söyleyemem kamera olarakta berbat bişey bende s8500 wave var 5 mpx ama c7'den daha üstün performanslar veriyor..sana tavsiyem xperia neo V alman hemde tereddütsüz...

• Beğen
aosman61

aosman61

Üye
c7 nokia bi kere karşim :D

yakup_281

yakup_281

Üye
hiç android işletim sistemi olan bi tlf kullanmadım hep nokia yı tercih ettim bu zamana kadar. androidin karmaşık olduğu söyleniyo sizin yorumunuz nedir bu konuda
android kullanırsan pcye artık uğramazsın

• Beğen
___xXx___

___xXx___

Üye
benim tavsiyemde xperia neo v alman yönünde sebebi bir kere performans olarak neo v diğerlerine göre birazcık dahaq ön planda android konusuna gelince pek çok oyun ve uygulama var androidde symbian da o konuda biraz sıkıntı çekersin ben hem android hemde symbianı kullandığımdan kesinlikle android öneririm bu cihazlar arasından da xperia neo v öneririm

• Beğen
.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Bence Xperia x10 Mini'yi o listeden çıkar.. en yüksek sar değerine sahip telefonlardan biri..

C7yi kötümsemek olmaz iyi telefon o da.. ama ikisi arasında Xperia Neo V almak daha mantıklı..

• Beğen
futbol123

futbol123

Üye
neo tabiki

• Beğen

gonca181

Üye
    Konu Sahibi
Anlaşıldı herkese paylaştığı fikirleri yorumları için tşk ediyorum. Sony ericsondan yana fikirler daha olumlu görünüyor. Görünüş olarakta beğendim tlfunu boyutları çokta önemli değil benim için dokunmatik tlfda küçük olmasını sevmiyorum zaten :)

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt