Hangİ Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

köftehor

Üye
    Konu Sahibi
Hangİ Telefon
slm arkadaşlar bu sene bi telefon alayim dedim 6270 hoşuma gitti tam alacaktım ama s40 serisiymiş çok üzüldüm.ve size soruyorum hangi telefonu bana önerirsiniz tabi şimdi rotamı n70 çevirdim ya sizin öneriniz neyse tüm arkadaşlara iyi çalışmalar

metin21

metin21

Üye
eger n70 dusunuyorsan baskasının etkısınde kalmadan gıdıp alabılırsın gercekten guzel bır cıhaz

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İlla Symbian işletim sistemi olsun diyorsan N70, işletim sistemi olmasa da olur dersen 6280, W800 öneririm.

köftehor

Üye
    Konu Sahibi
tşk arkadaşlar bencede n70

sahineran

Üye
<div class='quotetop'>(köftehor &#064; Apr 28 2006, 01&#58;45 PM) [post=324433]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
slm arkadaşlar bu sene bi telefon alayim dedim 6270 hoşuma gitti tam alacaktım ama s40 serisiymiş çok üzüldüm.ve size soruyorum hangi telefonu bana önerirsiniz tabi şimdi rotamı n70 çevirdim ya sizin öneriniz neyse tüm arkadaşlara iyi çalışmalar
[/b][/quote]
bak kardeş benden sana soylemesi nokia nın modası gecti artık icerik cok onemli degil şimdi şekil önemli ince . kibar olması gibi artık karırını sen ver

Shadowman07

Shadowman07

Üye
n 70 i tavsiye etmem ama artık symbian çok aranan bi özellik değil bence..

denizyalcin

denizyalcin

Üye
ne duruyon git n70 al&#33;&#33;&#33;

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
N 70 Yawaş biraz onun yerine biras daha para biriktir yada 6680 al&#33;&#33;

bende ondan alacam&#33;&#33;

gknky

gknky

Üye
bence n90
tek geçerim
yda d600

amedian

amedian

Üye
n90 biraz kaba ve titresim yok eger sym istiyosan bende sana n70 derim ustelik fiyat ii suanda tabi biraz daha arastırman lazım

sedatates

Üye
n70 de tarih öncesinden kalma takozlara benziyor söylemesi ayıp.Cebe bile sığmaz telsiz misali bir alet

Gokhan43

Gokhan43

Üye
N70 öyleyse N90

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt