abdurrahmanz
Üye
-
Konu Sahibi
-
iphone wave bile fazla gelir
--------------- Ekleme ---------------
symbian üçte o kadar güce gerek yok N8'i kullanan biliyor ne olduğunu
evet n8 için böyle oyunlar çıkmaya devam ederse hiç gerek de olmayacak zatenxD)iphone wave bile fazla gelir
symbian üçte o kadar güce gerek yok N8'i kullanan biliyor ne olduğunu
evet n8 için böyle oyunlar çıkmaya devam ederse hiç gerek de olmayacak zatenxD)
Evet yanılıyorsunuz tabii ki iyi bir bilgisayara sahibim ama iphone um varken psp ye hiç ihtiyac duymadımBu iphone 4 ve N8 kullanicilarinin cogunda PS3 ve benzeri konsollar, en iyi konfigurasyonlu Pc'ler ve PSP'ler vardir diye tahmin ediyorum...
Yaniliyor muyum acaba...
Evet yanılıyorsunuz tabii ki iyi bir bilgisayara sahibim ama iphone um varken psp ye hiç ihtiyac duymadım
N8 de klavye mouse kullanmak isteyip iphone da bunu yapabilirmiyim diye soranlara gelsin bu videoda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hala N8 ile Iphone 4 karşılaştırıyorsun emeğine yazıkN8 de klavye mouse kullanmak isteyip iphone da bunu yapabilirmiyim diye soranlara gelsin bu videoda
Evet yanılıyorsunuz tabii ki iyi bir bilgisayara sahibim ama iphone um varken psp ye hiç ihtiyac duymadım
N8 de klavye mouse kullanmak isteyip iphone da bunu yapabilirmiyim diye soranlara gelsin bu videoda
Tabii sende 41 tane uygulamayı lag olmadan kullanabiliyorsundurya arkadaşlar şu iphonecuları anlamıyorum daha düne kadar sinyal sorunu yok senser sorunu konuşuyodunuz siz iphonecular şu telefonu kullanın dünya telefon lideri nasıl telefon yapıyor görün yok 1 ghz işlemci daha dün çok uygulma açmıyodu sizinki ve nokia N8 41 tane uygulamyı lag olmadan açabiliyor
Vayy demek başka ulkelerdede varmış haa Youtube yasağı
Birde black of day yaa bu arkada calan müzik nedir açaba çok hoşuma gitti deU
Tabii sende 41 tane uygulamayı lag olmadan kullanabiliyorsundur
Şarkının ismi "who wants to be alone(album version)-tiesto ft nelly furtado"
Kullanmayı bilmiyorsun demekki..N8 beş kuruş etmez ben ancak 1 hafta kullanabildim kitleniyor çözümüde yok bence GalaxyS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?