Öneri Hangi Telefon Markası'nın Türkiye Servisi Daha Iyi Hemen Oylayın

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Telefon Markası'nın Türkiye Servisi Daha İyi?

• Kullanılan toplam oy
    19
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Telefon Markası'nın Türkiye Servisi Daha Iyi Hemen Oylayın
Başlıktan da anlaşılacağı üzere sizce Türkiye'de Hangi telefon markasının Servis Kalitesi Desteği Daha İyi Hemen Oylayın! Böylece servis desteğine bakarak telefon alacak arkadaşlara yardımcı oluruz.

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Kvk Genpa Teleservice ve diğerleri tek bir firmaya servis destegi vermiyor bu yüzden markaya göre servis desteğinin ne olduğu bilinmez servisleri karşılaştırmak lazım bu kıyaslamayı yapmak için

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Apple diyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Hemen oyladım :ehe

fk555897

fk555897

Üye
Keşke KVK, Telpa gibi servis firmaları da olsaydı karşılaştırma da.

oznkrts

oznkrts

Üye
Dünyanın neresinde olursa olsun apple :P

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Kvk Genpa Teleservice ve diğerleri tek bir firmaya servis destegi vermiyor bu yüzden markaya göre servis desteğinin ne olduğu bilinmez servisleri karşılaştırmak lazım bu kıyaslamayı yapmak için
Keşke KVK, Telpa gibi servis firmaları da olsaydı karşılaştırma da.
Dünyanın neresinde olursa olsun apple :P

Dedikleriniz doğru ben de öyle düşündüm ama markanın servis kalitesine göre cihaz alan arkadaşlarımız var. İstiyorsanız bir de servis firmalarını yazın buraya onla ilgili olarak ayrı konu açalım. Nokia'yı oylayan arkadaş Teleservice çok kötü neden oyladınız ki ?

0MG90

0MG90

Üye
Nokia ve HTC diyorum ben

boran9999

boran9999

Üye
2 kere servislik cihazım oldu Genpa garantili Nokia N97 inanılmaz sahip çıktılar cihaza 2. ise masadan yere düşen iPhone5 1 ay serviste kaldı ön cam değişti kamera yapılamadı kızdım geri aldım

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
2 kere servislik cihazım oldu Genpa garantili Nokia N97 inanılmaz sahip çıktılar cihaza 2. ise masadan yere düşen iPhone5 1 ay serviste kaldı ön cam değişti kamera yapılamadı kızdım geri aldım

Dayımın iPhone 4S'inin sadece home tuşuna basarken gıcırdıyor diye cihaz değişimi yapıldı.

boran9999

boran9999

Üye
Dayımın iPhone 4S'inin sadece home tuşuna basarken gıcırdıyor diye cihaz değişimi yapıldı.

Dediğiniz olay garanti kapsamına girer benimki biraz farklı oldu sonuçta 730TL tamir parası verdim şuan kamerada çalışmıyor. Kısacası çöp

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Dediğiniz olay garanti kapsamına girer benimki biraz farklı oldu sonuçta 730TL tamir parası verdim şuan kamerada çalışmıyor. Kısacası çöp

Tamam işte sizinki kullanıcı hatası değil mi?

ka_za

ka_za

Üye
Genpaya telefonu verdim garantili. Su kaçtı diye salladilar ben hala inanmıyorum kaçtığınada para aldılar. Bide üstüne hoparlör kulaklık komple bozuldu şuan. Geri götürdüm gene 15 gün dediler böyle kullanıyorum şuanda

boran9999

boran9999

Üye
Aslında bu gün verip 15 gün sonra alsam sorun yok ama size 1 ayda sürer 3 ayda dendimi insanın nevri dönüyor. O yüzden apple ürünlerini kesinlikle almam yakınlarıma aldırmam 70 santimden yere düşen cihazdaki hasar 1000-1200 lira bu ne kadar adil siz karar verin

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Kargo süresi 20 gün içine dahil edilir mi? Gittiğindeki kargo süresi ve bana geldiğindeki kargo süresi?

Üst Alt