Galaxy S3 i9300 Hangi son rom en iyi şarj ve performansa sahip ?

Sponsorlu Bağlantılar

LeroanZ

Üye
    Konu Sahibi
Hangi son rom en iyi şarj ve performansa sahip ?
Arkadaşlar iki yıldır denemediğim rom kalmadı ama dün gece burdan da
4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 başlıklı romu yükledim. Sistem iyi gayet lolipop filan eyvallah ama şarjı su gibi akıyor. Anlayamadım. Ram boşaltma işlemi de yapılamıyor sürekli 640larda filan dolaşıyor.
4.4.4 ve yukarısı için şarjı en çok giden ve performansı en iyi olan rom sizce hangisi ?

ciwano0114

Üye
Dostum benimde sorunum aynı . blekota 4.4.4 aziz in paylaştığı boeffla ayarı ile birlikte iyi gidiyordu şarjı falan . son zamanlarda şarj sıkıntısı var gibi . sürekli kernel degistirdim . belki de sorun bundandır . .

ama 4.4.2 performans +şarj için daha iyiymiş . . .

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Aynen blekote s5 yani 4.4.2 daha iyi ama bir kac gun sonra oda sismeye başlıyor sacma sapan hatalar veriyor ozellikle arama ekranina girmiyor girsede atiyor benimde denemedigim rom kalmadi sunu anladim kitkat lolipop yalan bizim icin 4.3 candir ben cm12 oturana kadar 4.3 romlari denicem

LeroanZ

Üye
    Konu Sahibi
samsungtan nefret etmeye gecen sene basladim. para politikasi bezdirdi insanlari. reklam yontemi. servis ucretleri. telefonun lcd fiyati telefonun ikinci elinden pahali. guncelleme iki nesil sonra aninda kesiliyor. yenilerini aldirmaya zorluyorlar. su telefondan biktim artik 4.3 kullanmak o yuzden istemiyorum psikolojik olarak lolipopu gormek iatiyorum degisik duruyor guzel. ama ya i bu sarj meselesi de canimi baya skiyor simdi kurdugum bu baslikta belirttigim romla beraber toplamda 14 saat oldu yuzde 200 sarj birazdan bitmek uzere. ve rehber durduruldu hatasi vermeye filan basladi..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
4.1.2 yada paranoidandroid 4.4.4 kullan kernele de gerek yok bunlar iyi. ama cm12 de kotu sayilmaz ben rahat kullaniyorum. bu uc romun performansi da kotu degil
qs kitkat romu sorunlu mu uzun sureli kullanimda
4.1.2 romu siyah kernelle daha iyi oluyor hatta

LeroanZ

Üye
    Konu Sahibi
lolipop istiom benn :) cocuk gbi....
cyn romlari sevmiyorum bana eski telefonlari hatirlatiyor goruntusu vs. icim karariyor.
bu parano bilmem neysi iyi mi ki saeji hizi filan ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
cm12 guzel bence. onceki surumleri tasarim olarak ben de pek begenmiyordum. paranoidandroid cm gibi ama biraz farkliliklari var. performansi iyi ve sarj konusunda cm romlarindan daha iyi

ciwano0114

Üye
Ben bu cm romlarını sevemedim gitti . hangi özelikle diyorsan tamam var ama rengi yok romun . ne o öyle siyah beyaz gibi duruyor . benimde içime sinmedi cmler.

Blekota 4.4.4 kullanıyorum boeffla kernel ayarı ile birlikte . önemli sıkıntısı yok .

Nik60 4.4.4 diye bir rom indirdim xda dan buna da bakarız artık bir ara . . .

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Cm12 bencede guzel ama oturmasi lazim uygulamalarda falan kasiyo

mcnpl4

mcnpl4

Üye
en cok kasma yasadigin uygulama hangisi. bende cok uygulama yok o yuzden kasma denk gelmedi

keyderkey

keyderkey

Üye
lolipop istiom benn :) cocuk gbi....
cyn romlari sevmiyorum bana eski telefonlari hatirlatiyor goruntusu vs. icim karariyor.
bu parano bilmem neysi iyi mi ki saeji hizi filan ?
diyorsan bunu kullanmamışsın demektir tavsiye ediyorum ben bu rom ilk geliştirilmeye başladığından beri kullanıyorum yanlız Weekly 5 de bir kaç sorun yaşadım şuan Weekly 4 ü kullanıyorum
[5.0.2] [WIP] [Weekly 5/Nightly] [2015-02-18] CyanogenMod 12 for i9300

LeroanZ

Üye
    Konu Sahibi
cm siyorsun ama hala iste cm istemiyorum malesef. ne bilim ya eskiyi andiriyor ya da ne bilim sony expreia gbi hissediorum telefonu. bu baslikta belirttigim gercekten hos. arada rehber durduruldu hatasi filan veriyor ama anlamadim. sarj cok hizli dusuyor gec sarj oluyor. bircok uygulamayi peogrami ya kaldirdim ya devredisi biraktim. default hale insirgemeye calistim yine ayni. acaba bu kernel midir nedir ondan mi kaynaklaniyor ayarlarla filan duzelmez mi ki gelistirilse keske

ask_okatan

ask_okatan

Üye
Başkan S3 için en iyi rom bence bu forumda bulunan burak1553 adlı arkadaşın paylaştığı blekota 4.4.4 NOTE4 4.1v ota updater ile herzaman güncel stabil sürekli asphalt 8 oynarım 1.5 gün şarj gidiyo kasma donma yok yüksek performanslı deneyen yoksa hemen denesin derim halen kullanıyorum bu arada bu roma kadar 2 günde bi rom değiştiriyor dum denemediğim rom kalmadı

• Beğen
Tepkiler: oguz7493, mesut0114 ve burak1553

jongass

Üye
Başkan S3 için en iyi rom bence bu forumda bulunan burak1553 adlı arkadaşın paylaştığı blekota 4.4.4 NOTE4 4.1v ota updater ile herzaman güncel stabil sürekli asphalt 8 oynarım 1.5 gün şarj gidiyo kasma donma yok yüksek performanslı deneyen yoksa hemen denesin derim halen kullanıyorum bu arada bu roma kadar 2 günde bi rom değiştiriyor dum denemediğim rom kalmadı
Son uygulamalar menusu acilirkenki kasma giderildi mi?

ask_okatan

ask_okatan

Üye
Çok çok az yapıyo yine

jongass

Üye
Yukleyip gordum fena olmamis guzel bence stabillik daha az fakar hos bir rom :)

Üst Alt