hangi şehirde yaşamak istersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
hangi şehirde yaşamak istersiniz
bana gore en guzel sehır dogup buyudugun yer

Tepkiler: Burak ve pelın_
Ben Ankara da doğup büyüdüm. Ama Daha çok Istanbul, Izmir, Bursa bunlardan birinde yaşamak isterdim Ankara'nın yeri bi başka tabii

pelın_

Tokat'ta doğdum
İstanbul'da büyüdüm
Antalya'da yaşadım gördüm ve sevdim
başka biçok yer gördüm yaşadım ama
Antalya hep bi adım önde oldu

Muğlada yaşamak isterdim, dış ülkelerden ; California ( Los Angeles - Richman )

KenJ!

Üye
izmir in insanları çok şeymiş ben newyork veya miami

pelın_

artık Antalya' da yaşamak istemiyorum

pelın_

sakin sessiz biyer olsun yeter

Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız Türkiye içerisinde başka bir şehre gitmeniz zor olacaktır. En basit örneği memleketinize gidiyorsunuz, kalıyorsunuz 1 ay falan; neresi olursa olsun İstanbul o kadar çok özleniyor ki. Ama Türkiye'de yaşanılabilirliği güzel şehirler bence Eskişehir, Muğla, Antalya, İzmir. İzmir'in toplu taşıması aşırı pahalıdır bilginize

Mert

Üye
Ankara'da yaşamak isterim.
melih gökçek deniz getirse tam olacak

okumak istediğim üniversitede Ankara da.Bitirdiğim zamanda orda yasamak istiyorum gibi suan

__xXx__

Üye
Vallaha türkiye de en çok çanakkale de yaşamak isterdim yurt dışına sıra gelince de los angeles miami dubai ya da tokyo

sakin sessiz biyer olsun yeter
Buraya gel o zaman

----------Eklendi @ 20:01:43 ---------- Yazıldı @ 20:00:37 ----------

ALPARS™;3894830' Alıntı:
Hemşerim naptınGerçi bende pek fazla duramıyorum Kırşehirde anlıyorumİyi bir işim olursa teknoloji kenti Tokyoda yoksa yaşanmaz valla orada
Küçücük şehir gezecek yer yok

----------Eklendi @ 20:03:09 ---------- Yazıldı @ 20:01:43 ----------

okumak istediğim üniversitede Ankara da.Bitirdiğim zamanda orda yasamak istiyorum gibi suan
Genelde öyle oluyor üniversiteyi hangi şehirde bitirirlerse genelde orda kalıyorlar

----------Eklendi @ 20:04:50 ---------- Yazıldı @ 20:03:09 ----------

Vallaha türkiye de en çok çanakkale de yaşamak isterdim yurt dışına sıra gelince de los angeles miami dubai ya da tokyo

RonaS

Üye
Bikere Şu yanılgıyı hiç sevmiyorum doğup büyüdüğün yer en iyi yer olamaz.Ben 2 tercih yapardım seçimim Ömrümde Yaşayamasam bile bikere gidip görmek İstedğim Meksika Acapulco ) ve Tabiki A.B.D California

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...