asigsasi Üye www.maxicep.com/symbian-3-yazi-ekra...-voice-screen-shot-v1-00-0-signed-622660.html - - - Eklendi - - - buda çok güzel
www.maxicep.com/symbian-3-yazi-ekra...-voice-screen-shot-v1-00-0-signed-622660.html - - - Eklendi - - - buda çok güzel
yaren_dede Üye bu programların hepsi aynı değilmi yani ekran görüntüsü almıyormu? Fark olarak ne var aralarında herkes farklı program ismi vermiş
bu programların hepsi aynı değilmi yani ekran görüntüsü almıyormu? Fark olarak ne var aralarında herkes farklı program ismi vermiş
noss_bar Emekli Yönetici http://www.maxicep.com/maxipda-turk...symbian-3-unsigned-turkce-maxipda-612381.html Uygulamanın dilini son kez güncelleştirdim erkan görüntüsüde koydum yeni halini indirmek isteyenlere duyrulur Güncelleme tarihi 30 temmuz 2012 saat: 18:10 iyi günlerde kullanın (noss_bar) MaxiPDA
http://www.maxicep.com/maxipda-turk...symbian-3-unsigned-turkce-maxipda-612381.html Uygulamanın dilini son kez güncelleştirdim erkan görüntüsüde koydum yeni halini indirmek isteyenlere duyrulur Güncelleme tarihi 30 temmuz 2012 saat: 18:10 iyi günlerde kullanın (noss_bar) MaxiPDA
burakkk97 Üye Konu Sahibi yaren_dede' Alıntı: bu programların hepsi aynı değilmi yani ekran görüntüsü almıyormu? Fark olarak ne var aralarında herkes farklı program ismi vermiş Genişletmek için tıkla ... ayni ise yariyorlar farklari ise arayuzleri ve uretici firma
yaren_dede' Alıntı: bu programların hepsi aynı değilmi yani ekran görüntüsü almıyormu? Fark olarak ne var aralarında herkes farklı program ismi vermiş Genişletmek için tıkla ... ayni ise yariyorlar farklari ise arayuzleri ve uretici firma
akinorta Üye burakkk97' Alıntı: ayni ise yariyorlar farklari ise arayuzleri ve uretici firma Genişletmek için tıkla ... evet ben arayüze ve kullanım kolaylığına dikkat ederim
burakkk97' Alıntı: ayni ise yariyorlar farklari ise arayuzleri ve uretici firma Genişletmek için tıkla ... evet ben arayüze ve kullanım kolaylığına dikkat ederim
yaren_dede Üye burakkk97' Alıntı: ayni ise yariyorlar farklari ise arayuzleri ve uretici firma Genişletmek için tıkla ... cevap için dostum benim kullandığım güzelde acaba kalite açısından resim çekme özelliği farklımi diye sordum
burakkk97' Alıntı: ayni ise yariyorlar farklari ise arayuzleri ve uretici firma Genişletmek için tıkla ... cevap için dostum benim kullandığım güzelde acaba kalite açısından resim çekme özelliği farklımi diye sordum