Hangi screenshot programini kullaniyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Hangi screenshot programini kullaniyorsunuz?
Vakit biraz yanlis olsa da gorusleriniz bekliyorum

random1

Üye
screensnap kullaniyorum. Oldukca kullanışlı.

best screen snap.. en sağlamı bu..

akinorta

Üye
ben screensnap kullanıyorum.
Ayrıca ekranı video olarak kaydeden bir program var mı acaba. Yoksa yapmalıyım bunu

bugli

Üye
screensnap gayet iyi

best screen snap nossbar farkıyla

Konu Sahibi
screensnap ezdi gecti desenize bi ben bir de asigsasi dragonsightinkini kullaniyoruz herhalde

- - - Eklendi - - -

Ayrıca ekranı video olarak kaydeden bir program var mı acaba. Yoksa yapmalıyım bunu

akin abi valla bi snapme diye bi pro var ama o da berbat on dakikalik cektin diyelim 600 foto cekiyo ve ileri geri almak yok sana 10 dk izlettirecek illa dedigim gibi foto cekiyo slayt seklinde sunuyo ama kullanisli degil

asigsasi

Üye
ben her ikisinide kullanıyorum öncelik türkçe olması tabiki

bende dragonsight in screenshotu kullaniyorum

- - - Eklendi - - -

aynen hocam soyle kullanisli bi pro yaparsan daha ne isteriz harika olur

akinorta

Üye
ilk denemelerini yaptım ama bir kare fotoyu bile 1 sn den uzun sürede işliyor cihaz çok yavaş. Çekilen video 20 fps olması içi saniyede 20 kare alması lazım. Bunu da yapamadı benim programda. Yapsa bile o uygulamadan başka bir uytulama açtığında epey kasacaktır diye düşünüyorum.

Konu Sahibi
ben de mi screensnap a gecsem acaba

gayet güzel bence tavsiye ederim neticede print screen yapıyor çok da bir özelliği yok

akinorta

Üye
tap2screen da çok güzel kullanışlı hatta ben yanlış yazmışım screensnap diye ben tap2screen kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...