Hangi Oyunları Oynayabilirim Yardım ederseniz sevinrim :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkan10115330

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Oyunları Oynayabilirim Yardım ederseniz sevinrim :D
Sa arkadaşlar ben geçen gün pes12 yi kurdum bilgisayarıma ancak kaldırmadı.Açılırken uyarı verdi.yoksay dememe rağmen girişte dönen yuvarlak kısımdan ileriye gitmeden donup kalıyor.ben tek tek indirip denemekten sıkıldım biraz yardım ederseniz eğer hangi oyunşarı açabilirm öğrenmiş olurum.

iişletim sistemi :

ram:4gb ram ama dx diagda 3320 mb ram gösteriyor
işletim sistemi xp professional
işlemci: intel(R) pentium(R) 4 CPU 3.06ghz(2Cpus)
EKRAN KARTI:128,0 mb
görüntü modu diyor : 1024x768(32bit)(60hz)
ekran kısmında ad diye bişey var:Intel(R) 82945g Express Chipset Family
ddı sürümü:9 veya üstü
vdd yok
pes 2012yi yani oyunu açmaya çalışırken ram fln uygundu sadece cpu mu gpumu ne o kırmızıydı ekran kartı kısmındada sarı gösteriyodu sorun işlemcidemi yardım edermisiniz bana bu bilgisayarda oyanayacım oyun önerirmisiniz. şimdiden sağolun :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
konunuz taşındı öncelikle bildirmek isterimki genel bölümünde bu tarz yardım ve destek konuları açılması yasak konularınız taşınır zaten burada yardım almanızda biraz zor olur yardım destek bölümlerini kullanmanız sizin ve forum düzenimiz açısından iyi olacaktır.

Gelelim sorunuzun cevabına 4 gb ram iyidir hemen hemen bütün oyunları kaldırır ama 128 mb ekran kartı çok düşük bit hızı ne kadar yüksek olsa da günümüz oyunları için geçerli değil p4 işlemcilerde tedavülden kalktı diyebiliriz bir zamanların i7'si idi ama malesef artık eskidi ya eski dönemin oyunlarını oynayacaksınız ya da illa oyun istiyorsanız yeni bir kasa toplamalısınız.

• Beğen
Tepkiler: furkan10115330 ve L-LumieRe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...