Silinen Üye 2278206
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
yani kaldırıroh rahatladım yeni aldık bütün ayarları en yüksekken açarmı sorunsuz olarak?
Bu konuda yorum yazanların pc'den anladığını hiç sanmıyorum.
Kardeşim sanırım pc'yi hazır aldın hevesini kırmak istemem kesinlikle fakat o paraya bu pcden çok daha iyi bir pc toplardın. İşlemcin fena değil fakat ekran kartın tabiri caizse vasat.
Battlefiled 3'ü highda açarsın diyenler bile varBiz boşunamı hd 7970 gibi kartlara para veriyoruz o zaman bf'3 ü crysis 2'yi kasmadan oynaya bilmek için ?
gt 545 kötü mü ? yapma amabu arada işlemciye dikkat etmemişim 37k serisi çok iyi işlemci biraz daha iyi olabilirmiş
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gt 545 iyimi ? yapma Allah aşkına, videodaki adam 800x600 low'da 25 fps anca alıyor ben ise 7970 ile 1920x1080 8xaa 16xaf açık olmasına rağmen 60-70 fps alıyorum işlemci i7 3960x extreme. Vede işlemcisi kesinlikle kötü değil, 35xx,37xx serisi işlemcileri kesinlikle tavsiye etmiyorum çok fazla ısınıyorlar.
gta 4 ve 5 i very high olarak oynamak istiyorum aslında bütün oyunlarıbilgisayarın özellikleri iyi demi ekran kartının bilgisini hiç bulamadım eski olabiilr diye korkuyorum- bilgisayar çokmu kötü gta 4 flaan nasıl oynarm erko merko ?
Pesi oynarsında gta 4'ü yüksek ayarlarda oynayamazsın. Keşke toplama pc alsaydın çok daha iyi bir bilgisayarın olurdu şuan.Benim işlemci çok mu ısınır? Y?w biz bunu benm bi akraba ile baktık ekran kartı çok iyi dedi bilgisayarcıya sorduk oda iyi dedi burdakilere sordum onlarda iyi bende aldım . Gta 4 pes 2013 flana en iyi özelliklerde oynaya bilirmiyim
Pesi oynarsında gta 4'ü yüksek ayarlarda oynayamazsın. Keşke toplama pc alsaydın çok daha iyi bir bilgisayarın olurdu şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?