dumanx144 Üye Ya aslında bunlara gerek yok nokia kullanıcıları için. Nokianın mağzasına internetten üye olup girip istediğin oyunu telefonundan indirebiliyorsun. Zaten seçimini kendisi yapıyor ama yine de emeğin için saol
Ya aslında bunlara gerek yok nokia kullanıcıları için. Nokianın mağzasına internetten üye olup girip istediğin oyunu telefonundan indirebiliyorsun. Zaten seçimini kendisi yapıyor ama yine de emeğin için saol
karsiyaka35 Üye nokıa 510a oyun yüklcemde nasıl yüklicem bi türlü bulamıyorum yardım edin lütfen --------------- Ekleme --------------- nokıa 5130 yanlıs yazmısım pardon
nokıa 510a oyun yüklcemde nasıl yüklicem bi türlü bulamıyorum yardım edin lütfen --------------- Ekleme --------------- nokıa 5130 yanlıs yazmısım pardon
hayalet_leon Üye mynettki java oyunlara gireblmek için java yükleyebiliyormuyuz????? --------------- Ekleme --------------- 5800 kullanıyorumm --------------- Ekleme --------------- 5800 telefonunun mynetteki java oyunları açabilmesi için ne yapmayılım?????
mynettki java oyunlara gireblmek için java yükleyebiliyormuyuz????? --------------- Ekleme --------------- 5800 kullanıyorumm --------------- Ekleme --------------- 5800 telefonunun mynetteki java oyunları açabilmesi için ne yapmayılım?????