phasan Üye hasim38' Alıntı: Yok kardes saniyede en fazla 16 kb indiriyor oda 3g+ varda Genişletmek için tıkla ... Zaten 64 kbs ındırmede 10 flan dek gelıyor
hasim38' Alıntı: Yok kardes saniyede en fazla 16 kb indiriyor oda 3g+ varda Genişletmek için tıkla ... Zaten 64 kbs ındırmede 10 flan dek gelıyor
The SLayeR Üye Vodafonnun hziindAn gayet memnunum gecen haftalik cepnette 60 mb yi 35 40 saniyede indrdim
The Shadow Üye The SLayeR' Alıntı: Vodafonnun hziindAn gayet memnunum gecen haftalik cepnette 60 mb yi 35 40 saniyede indrdim Genişletmek için tıkla ...
The SLayeR' Alıntı: Vodafonnun hziindAn gayet memnunum gecen haftalik cepnette 60 mb yi 35 40 saniyede indrdim Genişletmek için tıkla ...
hasim38 Üye phasan' Alıntı: Zaten 64 kbs ındırmede 10 flan dek gelıyor Genişletmek için tıkla ... 64 kbps mi ben kb yazmisin ya ondan dogru dur
phasan' Alıntı: Zaten 64 kbs ındırmede 10 flan dek gelıyor Genişletmek için tıkla ... 64 kbps mi ben kb yazmisin ya ondan dogru dur
The Shadow Üye The SLayeR' Alıntı: dene ve gör Genişletmek için tıkla ... Ben de vodafone a geçmeyi düşünüyorum zaten onu sana gıcıklık olsun diye yaptım Bilirsin
The SLayeR' Alıntı: dene ve gör Genişletmek için tıkla ... Ben de vodafone a geçmeyi düşünüyorum zaten onu sana gıcıklık olsun diye yaptım Bilirsin
The SLayeR Üye The Shadow' Alıntı: Ben de vodafone a geçmeyi düşünüyorum zaten onu sana gıcıklık olsun diye yaptım Bilirsin Genişletmek için tıkla ... sen gelme vodafna
The Shadow' Alıntı: Ben de vodafone a geçmeyi düşünüyorum zaten onu sana gıcıklık olsun diye yaptım Bilirsin Genişletmek için tıkla ... sen gelme vodafna
The Shadow Üye The SLayeR' Alıntı: sen gelme vodafna Genişletmek için tıkla ... Tamam :züü Turkcelle gecerim bende
King_ata Üye vodafonluyum ama turkcell acaip hızlı zatan pazar gunu turkcelli oluyorum) Son düzenleme: 8 Tem 2014