Ben vodafone kullanıyorum sınırsız cepnet artık alıma kapandı 100mbden sonra hızımı 96kpbs ye düşürüyor sürünüyorum resmen ama 100mb ye kadar iyi genelde 5mb hız görüyürom rahat. hatta bir kere 13 mb hız görmüştüm . turkcell kaliteli hızlı ama çokta pahallı aveayıda abim kullanıyo rahat rahat video izleyebiliyo telefonundan takılma olmadan.
Herkes turkcell diye tutturmuş gidiyor bence tamamen ön yargı yok avea çekmiyor yok interneti yavaş falan hiç katılmıyorum bütün hatları kullanmış birisi olarak söylüyorum AVEA gayet tatmin edici bir hıza sahip Sn'de 1.8 mb ile indirme yaptığı yerler oldu VODAFONE biraz daha iyi gibi bu konuda ortalama olarak saniyede 1 ile 1.5 ile indirme yapıyor ama bazen 2 ,2.5mb ile indirme yaptığını bile gördüm bir kere Beşiktaşta 2.8 mb ile indirme yaptığını bile gördüm
Şebeke durumuna göre değişir ama tercihim Vodafone diğer operatörler kesinlikle Vodafone ile yarışamaz çünkü Vodafone dünya çapında bir firma ben kendim ise Vodafone kullanıyorum şebekesi çok kaliteli hızıda mükemmel
Heryerde farklı sonuçlar çıkabilir ama ben aydındayım net hızı turkcell>vodafone>aveaaydındayım yanlış oldu aydındaydım 1 sene öncesine kadar şimdi ankaradayım avea ve vodafone kullandım vodafone daha iyi
ben de fenercell kullaniyorum telimin internet hizi 14.4 mbit (donanimsal) gozukuyor tarayicim opera mini onceden 3g ile ucuyodum ama bu siralar kagnidan farkim yok gorusu bilgisi olan